ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday : Puas hati





MUKA PUAS HATI DAPAT CONTENG DINDING RUMAH
masa ne tak mandi pagi lagi + tengah "berry"
sempat lagi buat keja sampingan

Kenapa mama biarkan je?
Biarlah bukan kat sini je dia conteng..
Kat bilik tidur pun sama
Nanti kalau kita sewakan umah ne pada orang baru mama mintak papa cat

Ikhlas,
Mama yang sporting

10 comments:

nurbeena said...

Samer ler anak kiter pown camtu gak. ruang mana yg tak berconteng. :)

Mama Zharfan said...

hehhe both my kids tak pernah lagi conteng2 :) sbb me ajar tulis or conteng kat buku ajer :)

Liza said...

Haha.. Sporting giler Ila. Tempat Adam conteng liza sembunyikan dengan rimbunan bunga yang besar. Haha.

pizet said...

member syauqi ni...nak marah pun x guna dah berconteng dah...pasrah je la

madammondoq said...

bagusss.. mama sporting!!! i like!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nurbena: dah malas nak marahkan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: dah ajar conteng buku tapi conteng dinding lagi best gamaknya

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pizet.dah pasrahla ne..haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

madammondoq: kiki.. kalau dah besar pun menconteng dah hilang sporting ne..hehe

e.l.i.z.@ said...

hahahha terbaiikkkk ar mama