ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, November 11, 2011

Mula-Mula Spa.. Kali ne Photobook ...

CANTIK TAK???
Kalau buat cover photobook ok tak macam ne??


Kan saya ada cerita di sini saya nak beli voucer photobookkan??
HOREYYYYYYYY!!
Berjaya akhirnya..


Murah dong
RM78 dapat 40ms
Saya akan masukkan semua gambar anak-anak saya
Kenangan masa kecil ne akan saya simpan untuk tatapan hari tua

Bawah ne pakej yang boleh dipilih
Saya pilih yang no 2 tue sebab dapat 40 ms
Then dia punya cover tue gambar penuh

Bayangkan anak-anak semua dah besar
Takkan asik nak belek je muka diorang
Diorang pun ada tanggung jawab memasing
Nak keja, nak datang, kalau da kawin ada urusan keluarga sendiri
Masa tuelah saya akan sibuk godek gambar-gambar ne kan?

Ok klik sini untuk beli tau..


p/s: Gigih membelek gambar-gambar ne time lunch hehe.. Nak reedem cecepat..

10 comments:

~HaiRiZaN~ said...

cantik la blog kamu.. saya ske gmbr yg kt atas tu...

saya follow blog awak ye.. tq

Mama Zharfan said...

memang besh tau buat koleksi photobook :) me ada dekat sedozen heheheh

juanita said...

Wahhhh...cantiknyee PB tu..saya engat nak try buat 1 juga

e.l.i.z.@ said...

wah murah tuuuu...blum ada mood nk buat hihi

...sWeeT uMi... said...

best best photobook ni (",)...btul tu nanti bleh wat kenangan kan,hurm rega pun ok.....(^__^)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hairizan: hehe ..thanks..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: ila terjangkit dgn mz sebenarnya

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

juanita: buatlaaaaaaaa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eli: amik mood cepatttttttt

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sweet umi: jommmmmmmmmm