ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, November 24, 2011

BE? 5 BE pulak tue!! Tanjat gegurl..



Terus- terang saya jarang bukak Nuffnang sebab saya bukanlah blogger otai yang confirm tiap-tiap bulan masuk duit beribu-ribu ringgit. Mesti sikit-sikit jeguk akaun Nuffkan? Saya seminggu sekali adalah kot.. Tapi tadi saya bukak macam ada jadual pelik kat situ.. Macam kat atas ne ada .. Pendapatan terumpuk.. Dalam hati tertanya-tanya .. Itukah BE yang disebut-sebut seantero dunia? Saya pun change ke "English" .. Hoyehhhhhhhh ... Confirm!!

Pendapatan Terumpuk = Buffered Earning (BE).

Thanks Nuffang ye.. Belog yang follower tak sampai 300 ne pun dapat BE.. Mungkinkah sebab saya join contest Nuffnag sekali.. Mungkinkah sebab kebelakangan ne banyak unik visitor yang datang terjah??

Ada 5 BE dan tak sangka ada 2 BE dihadiahkan kepada onlineshope saya. BE nya ialah
  • Maybelline Fashion Week 2011
  • Adidas Neo
  • Prince Hotel, Taiwanese Restaurant
  • SOGO Kuala Lumpur Trendsetter
  • UMobile Pospaid Q4 - BE onlineshop saya

Kiki.. Kelakar ada.. .happy pun ada.. Buat saya semakin rajin menghapdet blog walaupun setakat ne ciput je cash yang ada.. Blog ne tempat saya meluah rasa.. Berkongsi cerita dan keceriaan saya tentang anak-anak, contest dan keluarga.. Sebab tue saya suka berbelog.. Dan banyak lagi reason kenapa saya suka berbelog disini. Tima kasih kawan-kawan lama dan baru yang jenguk sini ye..

12 comments:

ZianaRazali said...

fuhh..banyak tu 5 Be..makin meletop dah blog k.ila..hehe

Liza said...

tahniah2. Liza ada 3 BE. satu drp mamil gold tak jadi ME lg sejak 2 bln lalu... Duk kumpul la duit nuff yg ciout tuh.. bila la nk dpt cash out pun tatau.. huhu...

Munnafendy said...

mak ai smpai 5! rajin2 la buat entry kak...rezeki tgh jalan tu =)

mama rifQy said...

wowww..banyak tuh ilaaaa.Tahniah!!

Ardini Humaira said...

wow! banyaknye BE.. dni satu pun tak ada sobss

Mama Zharfan said...

congrats ila!! BE given at random--ala2 menang lucky draw tau
me dh lama zero BE :p tak de kaitan dgn UV or hits pun ;)

KhaiRin said...

kena blanja sy kepsi ni hehehe

ciK LyndaWawa said...

saya tak penah dapat BE yang banyak...

Syieda™ said...

syieda xtau ape tu BE..hukhuk..maybe xda ape2 lg kt blog tu..sob2....T____T

ashra said...

hehe..wahh..best2..
kena rajin2 lah update gitu ye hari2 =p

Ida_Iara said...

rajin2 update blog time ade BE ni..untung klu ramai je orang selalu singgah..;)

eni osman said...

salam dik...mcmana nak buat BE..tolong ajar akk sat boleh ke...teringgin nak buat..