ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, November 22, 2011

FESYENISTA MANJA BABY KIKO 2

 
Ada sesiapa nak join?? Contest ne masih berjalan sehingga 25 Disember 2011. Nampaknya kawan-kawan masih ada masa. Mudah je.1. Amik gambar si manja dgn baju baby kiko 2. Amik gambar close up baby + mummy/daddy. Saya dah lama tahu contest ne tapi tak join pun. Tapi baru-baru ne baru perasan mak saya belikan baju kiko untuk Arief so saya rasa macam nak joint je. Tapi saya takle buat PS yang macam orang lain buat tue.. Tak sempat rasanya+tak ada msa nak PS bagai.... Saya amik je gambar guna hp kesayangan saya di Alamanda..


Untuk syarat pertama: Baby + Baju kiko.. 

 


 


Untuk syarat kedua: Baby + Mama

 

 


 


 


p/s: Kenapa saya letak gambar-gambar kat sini? Sebab senang bila saya nak sent entry saya rujuk sini je. Takle cari2 gambar dalam thumdrive. Mesti amik masakan? Tak salah mencubakan?? Bukan kena denda kalau tak menang. Lagipun bajunya nenek dah hadiahkan hehe. Alhamdulilah..Moga makin murah rezeki nenek ye..hehe

7 comments:

mama rifQy said...

wah..kite xjoin lagi...macam nak join gak..tak salah mencuba ila!!

Ummi Dania Yasmine said...

comelnya si kecik ni :-) Masuk jangan tak masuk

eim said...

menarik gak kan contest ni tapi kena vote2 ke .. klu main vote2 kat fb tak minatlah plak ..

KhaiRin said...

suka nyer dia..

sy on je blog akk kuar pop virus kaler merah... amik perhatian ya kak

Mama Zharfan said...

rasa mcm nak join tapi nak kena beli bj baby kiko yg baru ler utk ariff heheh
2nd pic ie mommy & baby tak pyh pakai bj baby kiko kan?

Mama Zharfan said...

ila, form nak amik kat mana yer? u ada extra form tak? me tak jumpa form tu....

Liza said...

Ila, join je. Ila rajin, mesti ada hasilnya. InsyaAllah.