ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, November 14, 2011

Nak citer pasal menang contest tapi...

Tapi saya busy ada meting 9am-6.00pm.  Saya tinggalkan dengan gambar anak comel saya ne.. Esok kalau ada kesempatan saya citer tentang menang contest tue ye. En.Papa yang menang tapi takle besar sangat amountnya tapi okla at least boleh isi 2 kali minyak hehe.. JIMATTTTTTTTTTTTTT

12 comments:

nurbeena said...

2 kali isi miyak tu banyak ler tu...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

trime kasih komen dan folo blog sy..

sy membalas kunjungan ini..

semoga berkunjung semula ya..

salam perkenalan dari saya

Mama Zharfan said...

congrats yer :) menang apa2 pun boleh makes our day :)

KiD said...

dah hari selasa nih.. cer citer.. cer citer.. hehehe

azrinna said...

Comel baby lena..tiba2 teringat anak kat rumah.

ZianaRazali said...

sikit pun rezeki..dah jimat belanja :)..2 kali isi minyak full memang berbaloi2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nurbena: okla jimat 100kan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

shahrom: semoga boleh jadi teman di alam maya..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: hehe.. betul cakap mz

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kid: ok janji buat hari ne..entry uttk rabu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

azrina: bapaknya tak teringat ke?? haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ziana: alhamdulilah..