ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, November 17, 2011

Nak join!! Nak Join!! Jom sesiapa yang dekat dengan Alamanda tue

Sabtu ne En.Papa tak ada jadi saya sudah ada aktiviti yang best untuk anak-anak
Tapi siapa yang nak jadi pembantu saya mengawal bebudak ne?? XOXO..
Adik comelku Sarinalah mangsanya!!

p/s: Kak Ayu thanks for sharing

7 comments:

Mama Zharfan said...

me jauh dari alamanda--and ari sabtu memang tak free sbb my zharfan attend smart reader heheh

Aleyn said...

I pun tak dan...balik kampung,anak buah kawin..tapi mesti happening kan nanti

MulutPayau said...

jauhnya......memang tak dapat pergi....

nurbeena said...

tak dapat jg nak join.

Imaan09 said...

saya dekat!thanks for the info sis..mohon share boleh???

KhaiRin said...

esok ke?mmm kena tgk keadaan dulu...

p/s kak.. rs nyer blog akk ni ada virus la...bla klik je komen blog akk hilang
ambil perhaian ye

eim said...

insyaalah jumpa disana hihi