ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, November 25, 2011

PA&MA Disember 2011- Arief ada dalam tue lagi tapi hehe

 PA& MA Disember 2011
Anak sapa la ne ye.. Rambut macam rambut Amana hihi


 Ruangan "Selamat Ulang Tahun Si Manja" Bagi Bulan Disember


Cuba tengok tarikh lahir Arief? kiki.. Dia sorang je bulan Oktober.. aduyaiiiiii.. Saya rasa masa saya isi borang memang saya letak besday Arief 25 Oktober 2011 tapi luar sampul tue saya "ter"terletak Disember. Entah mabuk kepayang apa tah saya terletak Disember. Bila dah pos baru saya teringat kiki.. Lepas tue saya dah tak fikir tentang hal ne lagi. Tapi bila adik saya & MZ inform Arief ada dalm magzine PA&MA bulan ne .. apa lagi gelak sorang-sorang la.. Saya yang silap.. Team PA&MA pun tak perasan ye.. BTW thanks banyak-banyak sebab saya memang murah rezeki dengan PA&MA ne.. Banyak kali jugak saya dapat hadiah dari mereka.. Boleh baca kat sini , sini, dan sini . Ada lagi kot ... Nak tengok hadiah-hadiah yang pernah saya dapat jenguk label HADIAH OH HADIAH

p/s: Naa Mama Iqy -ila pun tak tau dapat hadiah apa..hihi

11 comments:

BabyIntan said...

Haa haa, yg kelakarnya Pa&Ma nya staff pon boleh tak perasan ye...hiks :D

ciK LyndaWawa said...

comelnye ariff kak..=]

Mama Zharfan said...

congrats tau utk ariff yg super cute tu heheh

mama rifQy said...

hehheehhehee..comey la ariff!!!

Syieda™ said...

jadi besday Ariff hari ni ke akak?

Selamat Hari Lahir Ariff..besar nanti leh tolong mak kamo yang rajin update sai anak-anak die ni..insyaAllah...

hihihi..

e.l.i.z.@ said...

hhahaha boleh plak tersilap..Pa&Ma pun sama x perasan gak..janji masuk mag kan arief hihi

Wansteddy Tales said...

Patutnya muka auntie Wansteddy dlm kolum tu tau Arief! auntie budak Sagi! ahahhaha... Camne Pa&ma pn leh silap tu. xpe2, yg pntg muka arief encem masuk majalah! hohoho

shark said...

hehe..comel :)

...sWeeT uMi... said...

kelakar plak team Pa&Ma tak perasan...terlepas pandang la tu hehehehe...kirenya rezeki kan....

.: iEyLa :. said...

comeynye ariff..hikhik..

Cik Tqah said...

cover photo tu anak kwn mama saye.. orang alor star..comel gile knn