ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, November 23, 2011

Status Halal Sos HP Sauce & Tobasco Sauce dated 31/10/2011


Tengok tarikh ye.. Surat terkini lagi. Saya dapat dari FB. Saya pun pernah termakan sos Tabasco tue sekali. Tak ingat masa makan kat fast food mana. Tapi sekali tue jela sebab rasanya menyengat.. Dah bertahun dulu.. So sila sebar-sebarkan ye.. Kalau sumber ne tipu saya pun tipulah jugak.. Tapi kalau dah ragu-ragu baik tak payah makan kan??

4 comments:

pizet said...

penah makan gak dulu kat pizza hut..x tau kira x pe kan..dah tau jgn dok makan je la

Eyriqazz said...

nasib baik tak pernah beli..tesco pun dah jarang pi lepas kena tipu jualan murah pampers...

p/s:


Perlukan bantuan untuk memenangi Contest Gadget Impian ,Minta tolong likekan entry ini.... special thanks in advance http://www.eyriqazz.com/2011/11/gadget-impian-eyriqazz-dan-contest-5-in.html

Kalau dpt tweet,g+ dan komen entry itu..dialu2kan juga..tinggikan peluang utk saya menang...

Jemput join contest kalau berkesempatan juga...

thanks....

KhaiRin said...

sy x pakai dua2 produk ni..
btw tq 4 sharing

fatin amalina said...

tq.. tgh cari pengesahan halal untuk sos2 nie. lega..
tunang saya suke makan sos tu.. lega.. skrg ley suruh dia stop mkn benda tu..
zaman skrg mcm2.. kite kena berhati2. tq akak..