ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, November 13, 2011

update guna galaxy tab

berangan-angan nak beli galaxy tab kunun tetiba my sis kata susah nak update pakai tab.so now i try with mak punya-oklatapi dari tadi try upload gambar yg save dalam tab ne tak masuk punnnnnnnn

may internet slow atu gambar ne yg besar sangat ke?okla nanti saya update pakai labtobla pulak--rasa lain mcm sikat pakai tab ne tapi kalau dah biasa mungkin okey kot,,,

hari ne apa saya buat?
-beli sarapan
-sidai kain
-kemas dapur
-relex, baca paper
-pg developer uruskan buyer get buyer
-pegi umh mak n test galaxytabmak utk update blog hehe











--

15 comments:

DaHLia said...

cubalah dulu..

lagi better download application dr android market tu, lebih mudah nak update blog..bloggerdroid rasanya nama dia..

Mama Zharfan said...

me memang rasa tak syok update blog guna ipad or tab sbb dh biasa dgn lappy heheheh

Dinas Aldi said...

Laa, camtu ka..Baru ingat nak pilih antara ipad or tab..tak jadilah camni.

...sWeeT uMi... said...

alahai...camtu ke...huhuhuhu....

ummiarissa said...

saya agak ketinggalan..masih tak faham fungsi ipad,ipod ke tab ke..yang saya tahu laptop dan pc jer...sedihnya...

nurbeena said...

hehe, semalam br jer pasang angan2 nk beli tab. kansel jer lah angan2 tu.

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhhh tak pernah lagi try.....cam nampak complicated jer :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dahlia: nak cuba kena beli dulu hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz: betulkan mz..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dinas: agaknya ila yg tak reti lagi kot

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sweet: huhu jugak

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

umiarisa: kita sama je kiki

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nurbena: amboi cepatnye kansel angan2 tue

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

k.ayu: guna ipad ok tak?

intan_blur said...

cantiknye...ni awk ke yg buat..
mcm mane nak order..
sye just email gamba ker..?