ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, November 28, 2011

Wahhhhhh banyaknye stok!!

Wah banyaknye!!! Ini stok yang entah ke berapa.. Banyak pulak yang dah book.. Untuk cuci mata & tengok set-set yang disediakan jenguk sini.. Dalam satu set saya campur pelbagai jenis CD iaitu Sunbaby, Sunnybabay, QQ Baby, Colla Baby, GG Babies Series & Dayana MP..  Murah je 4 CD = RM100. 

8 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhhhhhhhhhh.....moga berjana bisnes ila :)

e.l.i.z.@ said...

wahhhh colorfulllllllllllll

Rizziela said...

dah lama x beli stock CD..pakai apa yg ada ajer

Mama Zharfan said...

cute , comel & kalerful gitu :)

ashra said...

cute2 semuanya...
kaler2 tu buat meriahkan..

madammondoq said...

suka tengok.. tapi tak suka pakai.. sebab pemalas nak basuh... boleh tak? ahaks...

KhaiRin said...

comel nyer..kalu la kite bleh pakai kn..hehehehe


btw blog akk ni ada virus la...susah nyer nk komen...

Liza said...

Adam kata "Wah, banyaknya biskut?" Haha...

Comey.. tak sabar nak order. Yang Ila bagi tu xcuba lagi. TQ yer!