ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, December 28, 2011

Arief dalam PA&MA Januari 2011






Sebenarnya saya beli PA&MA sebab dalam tue ada story cikgu playschool Amana. Tapi bila selak-selak nampakla gambar anak bujang ne. Happy kemain.. And yang paling saya happy Arief antara yang terpilih untuk dapat hadiah; bukan semua dapat hadiah rupanya. Kalau yang ada gambar sotong comel kat gambar tue je dapat hadiah. Hadiahnya adalah tajaan Aroma Kids.. Kawan Blogger saya si Arrisa yang comel pun masuk dalam ruangan Senyuman Anak Genius untuk bulan Januari 2011.. Thanks PA&MA.. Murah rezeki betul dengan PA&MA ne.. Alhamdulilah..

5 comments:

Mymie Sein said...

wahhh sukenya arif kan..ke mama dia yang lagi hepy ni?

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah..Tahniah terpilih..

Eija dr sehari ke sehari nak masuk tp x tercuci2 gmbar nak masuk..huk2..(hangat2 taik ayam)

Mmg setiap bulan beli Pa&Ma ni..^_^..

eiyzniey said...

Olooolooolooo..tomey nye!

Em's Family said...

comelnyer!! congrats!! surprised for mama sebab ade gambar anak yang menang

BabyIntan com said...

Haa haa, mmg tang part mcm nie mak2 yg happy gilos kan...kekeke :D