ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, December 23, 2011

BE KE 7.. THANKS NUFFNANG


Alhamdulilah.. Saja-saja bukak Nuff tetiba ada BE baru. Sebelum ne saya ada cite tentang BE saya di sini dan disini.  Saya ada baca entry beberapa kawan blogger mengatakan BE kadang-kadang ikut turn etc etc bukan sebab banyak UV or rajin buat entry. Betullah tue. kot..  sebab bukan ramai sangat pun yang jenguk sini even  follower pun lum cecah 300 lagi. Tapi tak taule kalau ada yang baca senyap2.. ngeh..ngeh.. Hai readers... I lap uolls tau...

Tapi masa saya mula-mula berblog pun bukan BE yang saya kejar, saya cuma nak medium untuk saya meluahkan cerita sahaja. Orang pasang Nuff saya pun gedik-gedik pasang Nuff haha.. Entah apa fungsinya masa mula-mula saya pun tak berapa tahu.. Lama-lama taula sikit-sikit..  Tapi bila dah diberi BE saya rasa seronok jugak. Itu sahaja.. Ala macam peel saya masa mengandung Arief; kalau takde ok , kalau ada alhamdulilah.. I loike jeeeeee.. Ada ke Nuffnang disamakan dengan peel mengandung?? ngeh ngeh ngeh

Mcm saya buat entry disini, saya suka berblog sebab memang saya suka, dapat kawan baru, dapat kongsi cerita, dapat income baru melalui online shop  and boleh promote business kawan-kawan.. Sesuatu yang kita buat sebab kita memang suka memang menghiburkan.. Income or others akan datang kemudian.. Whateverpun.. INDAHNYE DUNIA BELOGKU!!

3 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya dpt BE ;) me tak de Be :p

mama aini said...

assalam ila..tahniah dpt BE !!..mama berblogging pula utk isi masa lapang mama,sbb mama terpaksa berhenti kerja kerana sakit & dptlah berjumpa kwn2 baru walaupun hanya dialam maya..semuga persahabatan ikhlas akan berpanjangan...hu2x..

Kakzakie said...

Kakak berblog memang suka-suka je. Nuffnang pun tak apply tau dari dulu hingga kini...