ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, December 22, 2011

Demam Photobook.. Cepat-cepat!! Tinggal 35 jam @ 2 hari je ne..




Kawan-kawan office ramai yang teruja tengok photobook saya.
Siap pesan lagi lebih kurang macam ne
 "kalau ada lagi voucer photobook,  ila bagitau personal or put kat blog ila ekkk"
 Eh korang baca belog ila ye..Kantoi korang sekodeng.. muahehe
Taklah ila usik je.. Jangan kecik ati ye..
Thanks kengkawan sudi baca cerita merapu mama Amana&Arief ne.. 
kawan-kawan yang baca semua kawan-kawan yang baik kan??
 Kita kongsi semua yang boleh dikongsi.. Terutama barang murah ..ekekeke

Saya bukak je groupon dah ada deal itu semula.. Cepatla geng beli tau jangan tak beli.
 Dah beli tue meh tayang dengan bangga kat saya.. Saya suka tengok..
Terutama Katy yang rajin jenjalan sampai oversea tue belila..
Ko simpan dalam PC je buatpe?
Kalau PC ko buat hal mana ko nak carik balik gambar-gambar kenangan ko?
kat India yg ala-ala hindustan tue, Korea, Singapore,China, Chalet Lagend etc etc
Ko mesti beli paling kurang 2 voucer!!

Klik bawah ne cepat ye kawan-kawan

7 comments:

Kakzakie said...

Cantik juga kalau dijadikan sebagai hadiah hujung tahun:)

KhaiRin said...

pic yg ada kureng cantik..so nk kumpul dulu pastu br buat PB

mama aini said...

banyak gambar ank2 ila memang sesuai dibuat PB !!..cantik PB tu..

Prettywrite said...

hurm xdop gambar sgt nak buat photobook..syok tgok phtobook k.ila..:)

Mama Zharfan said...

me so far tak pernah beli deal selain dari milk a deal ;)

Ati Masrif said...

baru tahu ni..
berapa puluh gambar dapat
di muatkan dlm PB tu..sukalah :)

Teenager Housemaid said...

wahh macam best ni..
ade offer lg tu..huhu