ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, December 21, 2011

Mesra Alam

 Tengok si kenit ne tak takut langsung kat maskot. Siap bersalam lagi.  Amana siap lari lagi menyorok.


See?? Berani tak anak ualls duduk dekat-dekat macam ne sebab nak pegang si maskot

Tengok....... landing baik punya.. Ini namanya terlebih mesra alam. Ikut family day office  MIL. Nampak je auntie ne dengan laptob  terus dia menyebok and jenguk.. Mata saya memang kena aleart selalu. Kalau tidak memangla si Arief ne lesap je dari pandangan mata bergurau senda dengan entah sapa-sapa..

8 comments:

Mama Zharfan said...

jrg budak mcm arief ni hehhe my ariff memang takutkan stranger, maskot etc hehehe

eiyzniey said...

Mnje nyee dye.
Hehe..
Comel

kinna said...

hero kena berani! cayalah arief!!

KhaiRin said...

excited sgt tu!

fiza said...

Memang mesra alam. Anak saya yg 5 tahun tu masih takut lagi tgk maskot atau badut. Kalau nampak mulalah ajak balik...haihhhh...

Mymie Sein said...

eloklah tu..senang tak takut dengan sapa2..Macam anak saya memang tak takut denga orang, mesra alam gitu tapi orang nak ambil dia, dia taknak..

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh kagum dengan keberanian little arief :)

Cute MuM said...

dania sama macam nie..
mesra alam..
cuma dengan maskot awal2 takut, pastue ok..