ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, December 13, 2011

Photobook Punya Cerita

Ceritanya di sini. Voucher photobook yang saya beli telah saya claim..Muahaha. Tapi ada msg yang berbunyi "banyak gambar saya yg kurang kualiti" yelah kebanyakkan gambar guna handphone.. Ada 40 ms!! Jenuh saya nak siapkan berhari-hari.Ikut mood pulak tue. Ini gambar muka depan photoobok saya yang pertama...





Mula-mula saya nak letak semua gambar anak-anak je. Lepas tue di 5 muka surat terakhir saya letak gambar saya & En.Papa bersama anak-anak. Sebabnya entah bila lagi nak beli voucer photobook. Saya dah terlepas yang RM52 baru-baru ne kat milk a deal. Saya nak beli lagi satu voucer untuk letak gambar saya& En.Papa bersama anak-anak..  Presenting last page of our photobook!!


NANTI SEMINGGU LAGI SAYA DAPAT PHOTOBOOK TUE SYA TEPEK SINI K!!
STAY TUNE!!

10 comments:

nurbeena said...

wah...menarik nih. nanti kite nk tgk tau.

fiza said...

Cantik, teringin nak buat, tapi tak terbuat.

KZ said...

bez nyeee ila....shantek sgt lerrr...

AyuArjuna BiGoshh said...

mesti cantek PB ila :)

Mama Zharfan said...

siyes sgt cantik!! ila, sila sambar DSLR utk dptkan pics yg debomb heheh

Cho Zila said...

bestnyekan.. tak pernahpun cuba beli per dari milkdealker apaker.. tengok orang buat teringin gak..

azi said...

Cantiknya gambar mama Amana dan Ariff..suka akak tengok...:)

akak tak tahu sebab apa susah sangat nak masuk sini...hari ni ok aje..

e.l.i.z.@ said...

eli pun ada gak beli voucher kt milk a deal..dh blh start redeem haini..tp gambar byk lg belum edit...ila nk tanya, kalau kita dh start upload gambar kita tu kan, kena siapkan sekaligus ke 40ms tu?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eli: takla boleh save dulu..ila entah bape kali save sbb buat ikut mood haha

mama tisya said...

dh bli jugak voucher photobook tp dok edit2 lg gmbr...tp aritu try editgmbr tkde plak background cantik2 camgini