ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, December 12, 2011

Riadah Yang Menggembirakan

Muka macam belacan je masing-masing. Tak sabar nak ke taman langsung tak mo cuci muka


Lajunya Amana.. Smapai tertinggal mama dgn adik 


 Taman yang jadi kegemaran saya & anak-anak


 Alahai. Tak sampaila.. Mama tolong..


Mama!!


Amana, tolong jaga adik ye..


Arief ne jalan macam terhuyong-hayang lagi


Cantikla bunga ne


Kita minum dulu!!
(Amana dahsyatnye rambut Amana. Amana pergi saloon mana ye?)

9 comments:

Em's Family said...

Mama dia bukak saloon kot, one and only saloon :)

Liza said...

Rambut Arief lain lak dgn akak dier ek?

fadh leyanie said...

comelnya mereka,jangan makan pulak bunga tu :)

madammondoq said...

my son kalau nampak taman ni.. mahu dia nak tido kat situ terus.. tak mo balik.. huh..

melin melinda said...

Nadra baru je ke salon semalam...kasi kerat itu rambut...pendek.......semoga masalah nan satu tu boleh selesai...grrrrr

e.l.i.z.@ said...

x mandi lagi ek

Syahirah Suhaili said...

waa..minum air vitagen..nak ckit boleh? ekeke..comel nye amana and arief..rambut amana golong2..comel! :D

eus said...

Wahhhhh... bestnya dpt main kt taman!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eus: saya tak leh tengok blog awak.. boleh tinggalkan link kat sini??