ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, February 20, 2012

Alhamduliah. Rezeki pagi Isnin. Tak sangka ingatkan dah kena bar :)



Saya dapat emel diatas. Alhamdulilah sangat-sangat. Saya tahu nilainya kecil bagi sesetengah orang. Tetapi bukan nilai yang membuatkan saya bersyukur sangat. Jujurnya saya ingat nama saya dah kena bar dari Mami&Baby Magzine sebab dah banyak kali menang dengan majalah ini. Antara hadiah yang pernah dapat ini, ini , ini dan lain-lain. Ada yang hantar gambar ada yang hantar tulisan/pandangan saya.

Saya pun dah 2/3 bulan tak membeli majalah sebab mood masuk contest merudum termasuklah mood masuk contest magzine. Entah kenapalah... Mungkin sibuk tapi alasan sibuk tue dulu pun sibuk jugak.. Tapi saya rasa ada satu masa semua kaki contest akan rasa down tanpa sebab yang pasti. So saya biar je dulu.Nanti datang mood saya join semula.. Hai mood datangla cepat. Sekarang banyak contest yang best-best.. Sifu-sifu contest bagi petua supaya mood bercontest datang semula boleh? Siapa sifu angkat keyboard kiki.. MZ, K.Ayu, Mira, Wan, Umi Dania (menang keta Mazda tau.Phewitt!!)

Kebetulan pampes Arief hasil menang contest Pet-Pet (stok selama 3 bulan-6pek) dah habis. (Entry ini dan ini).  Hadiah dari Mami&Baby kali ini pun dapat pampes Pet-Pet jugak. Memang anak Pet-Pet la Arief ne.  Mehla saya tepek gambar si kenit tue dengan hadiah Pet-Pet yang dulu tue. Yang kemenangan gbr ini  memang join direct contest dengan Pet-Pet.  




Amacam boleh jadi model Pet-Pet tak? Silala amik Arief jadi model Pet-Pet ye.
T_________T



p/s: Kemenangan 3 utk 2012

16 comments:

AdaM Hawa said...

tahniah!! jimat duit mama.. ;)

azi said...

Tahniahhhh!!!...
seronoknya menang lagi...memang bertuah betul le...pampers tu boleh tahan 2 bulan jugak tu...
Boleh tak bagi tip2 nak menang peraduan...akak ni memang tak pernah "Luck" punya...:)

Ummi Dania Yasmine said...

Tahniah......sifu? rasanyer tak layak la ila...cuma meh le kita berkontes sampai lembam...hehehe :-)

iizla said...

wahh dasyat la..
saya xpenah masuk contest.
maybe lepas ni boleh mula mencuba.
apa2 pon, tahniah!!
u deserve it :)

Wansteddy Tales said...

Tahniah Ila! untungnya incik arief, slalu menang pampers free... rezeki ila memang dgn magz keibubapaan. wan ni jenuh la nk menang Pa&Ma cnts. bnyk kali try pn xlekat2. tah mana silapnya. sudahnya majalah tu wan block je la. tup2 baru2 ni terbeli pulak. adohai... dlm nk berjimat cermat tu terkono jugak. nk isi form pn maleh. tau dah xmungkin menang kekeke

Aine Ainun said...

Wah...rezki anak....

Banyaknya...mmg murah rezeki ada anak kan;)

eni osman said...

tahniah...tahniah...walaupun stgh org kata sikit..tapi bagi kita sgt sgt berharga...hehe...rezeki mmg murah...

Cho Zila said...

suka tengok orang berjaya dapat macam2... rajin syaratnyerkan...

norhidana said...

rajin nyer join2 nih... selalu tingin nk join itu ini tp mls heheheh

bestnyer bile menang

AyuArjuna BiGoshh said...

ayu amik sabtu lepas...semangat tak heheheh, dapat emai hari jumaat :p

Mama Zharfan said...

congrats ila!!!!!!!

mama rifQy said...

meh gak sini...bagi ke iqy!!!

Norsalmi said...

Tahniah Ila..
Lepas ni tentu en mood datang balik kan??

KhaiRin : anies said...

tahniah!
bkn sng kn nk dpt benda free..rezeki tu!

Nia said...

congrats! jimat tu, pet pet ni harga bleh thn jgk kan.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah, wah syok tu dapat hadiah diapers ni,jimat sgt..