ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, February 22, 2012

Amirul Arief in BabyTalk Malaysia Magzine (Januari 2012)

Sebenarnya dah lama nak buat entry ne tapi saya tak jumpa-jumpa majalah ne.Majalah ne pernah sekali je saya jumpa kat kedai buku yg glamer MPH tue. Kat tempat lain macam susah nak jumpa. So saya copet dari blog babyintan.com. Boleh ye mummy Arrisa.Jangan mare ye.. Hehe

Susah betul nak cari magzine yg ada gambar budak comel pakai reben kotak2 biru ne


yg menang tue anak  kawan blogger jugak danish yg cute.
 yg lagi satu tue arrisa chumel

Harap-harap dapatla saya carik majalah ne

14 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

x pernah pun beli magazine ni,
selalu beli majalah Pa&Ma jerk..

tahniah, glamer arief :)

fiza said...

Saya pon slalu beli pa & ma jer.

Mama Zharfan said...

dia amik sorang aje winner..my ariff pun pernah join tapi tak menang :p setakat tersiar gambar ajer :p

ur arief is so cute!!!

BabyIntan com said...

Aunty, sllu kalau ibu nak sure ada boleh dpt mag tu, ibu akan g Kinokuniya KLCC, kompom ado ;)

Lagi satu kan aunty, ibu soh tny, nape aunty sllu eja nama Arissa salah...hee hee...dua S lah aunty bukan dua R :D

AdaM Hawa said...

wah!! x pnh lagi beli majalah ni..

KhaiRin : anies said...

glamer arief!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

salam :)

pes time singgah sini


tahniah utk arief ya..


memula ingtkan baby yg pakai reben ni arief hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mummy arrisa- ila pun tak taula kenapala suka salah eja... nama anak kawan baik ila pun ila selalu salah eja. sampai kawan baik membebel.mcm intan buat sekarang ne..haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rina-haha..salah org nampaknye..

mama rifQy said...

alahaii..semakin gelemer kembar iqy ni...jeless iqy tauuuu

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

selalu jumpa majalah ni tapi tak pernah beli, tahniah k

Ummi Dania Yasmine said...

x pernah tgk magz nih...

lieyalatif said...

lieya tak penah plak nampak magazine nie..selalu beli pa&ma atau mamababy tu.....

harap2 jumpe yeak sis....

Nia said...

hmm,..tak pernah nampak lg magazine ni, dah sold out le kot.