ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, February 10, 2012

Engagement My Lovely Sister. Full Picture.. Eh bajet artis pulak.. :)

 Hai readers yang chumel-chumel
Masalah card reader dah setel.Bukan sebab beli baru bukan sebab dah jumpa
Tapi my lovely BFF dah tolong cucuk kat CPU..Eh boleh lak pc ne baca.
I buat tak jadi , dia buat jadik pulak
Clap clap.. Sayang ko..

Meh kita tengok gambar-gambar ye..
Jangan muntah ijo lak ye..
Banyak..
Apa salah cuci mata.. tumpang sama ke"hapyy"an ini 


Our lovely auntie sponsor. Cantikkan? Memenuhi tema. Kelabu pink.
 Adik i ne memang budget artis. Sana-sini org sponsor
bongsulah katakan..ekeke

 Bertungkus-lumus kak long kami kerjakan buah ne supaya nampak berkilat..
Nampak kilat sungguh long..Memancar-mancar gitew


 CK Perfume
Dik bagila akak satu yg paling kenot pun jadilah..


 Pelik Amana& Arief sikit pun tak sentuh coklat-coklat ne
Debar-debar jugak takut budak berdua tue amik & divided sesama sendiri XoXo
Mungkin diorang tak perasan..selamat..


 Tak paham.. Kasut pg side construction katanye..



Kelas jah..
Kakak korang nak beli pun berfikir-fikir.Korang buat hantaran?
Eh kakak2 tak boleh dapat ke? T___T


Ngeh..ngeh.. i ada % tau dalam gubahan sireh ne..
*patutla tak chumel* :(


Oh lupa.. ini my lovely sis..



 Arief dikerumuni mak dara-mak dara & kakak dara..


 Hadoiyaiiiiiiiiii berat betul tapi nak dapat pose cantik; mama senyum jugak..
Tulang belakang mama nangis tau Amana
*takdela saya gemok sangatkan?* (susah hati)


 Cak!!
Jangan silap sarung cincin yerr makcik..


 Mama!! Kan Arief dah kata Arief nak camera mcm ne.
kamera mama kecik sangat..
sob sob sob.. nantila mama tak suka sangat gaget2 ne
Mama nak meja makan baru je XOXO


 Keh keh keh
Gambar gedix.. Nampak dik future MIL..mengucap dia
Sporting ye makcik..
Semua jari dah debab.. Nanti budak yang tengah tue pun coming soon jadi jari debab :)


Flower girl..
"Awan nano, nano... nano.." Nyanyi sambil tengok rambut Amana 

Our forever  angel. MAK!!

 Hadoi gambar gedix lagiiiiiiii


 Gambar tidur adalah penamat hehe..


Itu je.. Ada lagi kat photographer
Kami doakan yang terbaik untuk adik kesayangan kami
Semoga Hari Bahagia tiba dan berjalan lancar seperti yang dirancang..
Lagi 4 bulan.. Insya-Allah
Semoga Allah menyatukan dua hati yang ikhlas untuk mendirikan masjid
Harap readers doakan juga ye..

For my sis:
You always be my little angel

18 comments:

mama maman said...

cumil..:)

Cho Zila said...

awan nano.. nano.. nano... tengah femes sekarang tau...
pink kelabu cantik gakkan..
besttu hantarannyer....

hyazz said...

taniah dapat adik ipaq no..suker tengok amana tidooo cooomeeeelLLL

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah ya...bertambah lagi ahli keluarga :)

zOeY zAu YaH said...

cantik..tahniah buat beliau =)

Cik FaRiZaM said...

congrate to akak awk... cantik la hantaran. wat sndiri ke?

Fabulous Me said...

Eh same muke.. Tp versi remaja.. HIhihihihi.. Nak tgk versi kanak2 plak tgk ur dotter. Same le

Mama Zharfan said...

ila & adik ila seiras :) comeyy :)

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

cantik la gubahan tu.. tergoda i..
arief sangat cute..
amana cantik..

ekinashikin said...

cantikkkk....suka pink..suka kelabu...

Zarul said...

Galxy s ngan kek tu menarik woah

sarina saleh said...

kawan-kawan belog ila@angah:

semua hantaran tuh idea by me. tp buat by org laen :)

terima kasih utk semua wish ;)

KaK LimAh Si SupiR said...

ske kek tuuu..cantek :P

BabyIntan com said...

Tahniah to ur sis dan moga keduanya selamat ke jinjang pelamin...ameen :)

Mioma Uteri said...

kek mau Valentinan ya :D

obat tradisional asam urat said...

unyu unyu...luc lucu.....comel :D

mama aini said...

ehem beruntung jadi yg bongsu ni..semua disponsor !!..ehem dah dekat tarikhnya kan..semuga berkekalan gingga kepelamin..amin..cantik adik & kakak dia tu !!. :)

mama rifQy said...

eh eh..adik beradik ila mmg muke sepesen je...comel !! Muka sama!!wahhhh.....canggih sgt hantaran tunang..ade samsung lagihhhhh