ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, February 9, 2012

GALAXY NOTE + DIGI = TV?

Okey meh citer. Dapat bonus bulan 11 atau awal bulan 12. Tak ingat dah sebab duit i dah habis haha.. I dah habiskan duit macam anak menteri! Itupun lepas tolak peruntukkan untuk makapak + adik nak bertunang. Tapi En.Papa dok kepam duit..Sebabnya nak beli Galaxy Note dgn DiGi jugak.Macamle takde company lain..Nak jugak DIGIIIIIIIIIIIIIii. Adalah beberapa alasan yang practical kununnya DIGI paling best!! Nak beli kat outlet DIGI semua habis.. Macam-macam tempat dah pergi ye.. Kat Mines, IOI Mall Puchong, Bangsar + ada lagi dua tiga tempat.. Akhirnya beli online.. Selepas 2 bulan dapat bonus baru En. Papa belanja duit bonus? *geleng kepala* Macam tak percaya...

OMG! Beli barang ribu-riban kat online.. Oh sungguh ku tak percaya.. Tapi kalau dah kemaruk apa nak buat. Lagipun menanah telinga ne dengar "isk duit ada tapi tak leh guna..camana ne?kang habis pulak duit ne" Kalau dah duapolohpat kali cakap.. Telinga pun mintak ampun .. "Beli jelah online bang. senang.." Walau hati ne tak percaya ekke.. Akhirnya "BBBBBBBBBB DAH SAMPAIIIIIII.MEH TENGOK!!" homaigod.. beli jugak ke?



 Ok guna post company  yang boleh dipercayai
Orang lain tak leh amik kecuali tuan punya henpon


Superb tak? Mesti awak jeles kan?
Takla B kan dah beli netbook..Mcm2 boleh buat. Takat GalaxyNote ne boleh update belog?
*ayat cover jeles*


 Apala benda2 ne ek??


Besar gile. Lagi besar dari tapak tangan saya. mmm susah saya nak bawak jalan-jalan ne. Nampak tak gelang tue..dah nak sampai ke hujung pergelangan tangan. Dulu punyalah kurus nak sampai kesiku mengelongsor gelang kawin tue. hahaha..insap kejap..malam ne tak mo makan nasi; nak makan sebungkus roti je..XOXO!!


Ok yang ne i suka.. En Papa operate sampai jadi tv kecik. Jadilah senyap sikit budak-budak ne. Kalau tidak.."mama..mama.. nak kong(dukung)".. "mama, nak dok belakang pulak" "mama sikatkan rambut.." "mama nak cium.." adoiiiiiiiiiiiii Tapi bila ada tv kecik ne budak-budak  semua senyap... Saya pulak yang dok garu kepala.... pa lain kali downloadla citer Ombak Rindu ker, Nur Kasih ker, Betty ker.. Siang malam pagi petang cartoon je..kat umah cartoon kat dalam keta pun cartoon???!!BOSAN!! Eh tapi tue bukan citer nur kasih ke? ok i lap u then...

B, saya sponsor awak dua tiga ratus nak?
Awak belila Samsung SII..
(konon rasa berdosa tengok wife pakai hp cikai)

TAK PAYAHLA.. 
KALAU FULL SPONSOR LAINLA!!

14 comments:

KaK LimAh Si SupiR said...

wahhhh..seronok laaa dlm kete blh tb..d mane2 p0n blh tgk :P

Scorpio Girl said...

ha ha ha...sekali sekala belanja besar apa salahnya..Inche' SO dulu beriya beli BB, lepas tu taknak pakai..merasalah pakai dlm sebulan dua - then beli pulak iPhone4, pun pakai 2-3 bulan je..yang untung..ME!:) benda yang dia dah tak berkenan sumer dia pass over kat sini...Adakah ada tanda2 En. Papa anda sebegitu juga?**wink wink**

ekinashikin said...

ngeeee..nasib baik x smpi lesung batu tau..klu x cnfm tobat kejap..hehehe..
best gaknya guna note tu kan..tapi besar gabak tu x thn..hehehehe..
kita guna SII pon rsa tumbesaran yg amat...

Tiramisu Fatiema said...

best la akak..hehe..canggih tu..pasnie laju je leh update blog bila2 je..hehe

Mama Zharfan said...

beshnya hehehhe

Cute Mum said...

wah.. dah pakai galaxy note.. bestnya.. nasiblah uyun nie jenis tak suka hp sangat.. pakai nokia biasa jer..walaupon daddy dania dah offer banyak kali nak belikan tab.. heh.

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

wah!! best x pakai galaxy note??

Yastro said...

Berapa harganya? Kat Subang Jaya murah sikit...dlm 1,9 je kot...dealership - kata kwn saya laa, sbb dia yg beli kt sana.

mama aini said...

assalam BMAA..ehem bestnya kalau ada yg sponsor penuh kanb !!..he2x..mcm2 jenis teknologi terkini..sediakan duitnya sahaja..he2x..

MaYa MustWany said...

wahh hebat..mas pun impikan nnti bila de kereta nak de gps coz xtahu jalan..hahah

jeBateja said...

Pehhh...canggih giler...err...leh update blog ke...lawa tak gambar kalau snap gambo..??

Mr.Clive said...

wooo...org kayaaaa woooo...kehkehkeh.... XD

intan_blur said...

ahahahhhahha..agree..klu syg sponsor full la..baru superb..hahhahha..sgt menarik galaxy note tu..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah siap buat tv kat dlm kereta. eija skrg pakai notes juga mmg puas hati ler tp yg x beshnye bateri dia cepat abis ler kan..