ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, February 18, 2012

Huggies Caring Couple Contest

Entry ne saya buat khas sempena ia adalah  BE saya yang pertama tahun ne. Lagipun tengah semangat nak update belog T___T  Saya tahu ramai kaki comper tahu contest ne tapi kawan2 saya yang baca belog ne ramai jugak yg tak tahu pelbagai contest yang ada. Terutama kawan office. Hai kengkawan opis!! TQ sekodeng belog ne.. Muahhhhhhh.. Flying kiss jarak jauh!  Ada kawan-kawan opis yang siap pesan; inform diorang kalau ada contest yg mudah2 hehe. Saya rasa contest Huggies ne mudah. Cuma jawab je soalan tentang anak-anak. Sekarang ne memang mood bercontest merudum sebab ada sesuatu "secret projek" yang saya sedang buat. Saya sedang tumpu pada itu. Masa pun dah suntuk. Jadi saya pilih-pilihla join contest. ekeke.


Ini syarat-syarat untuk join contest ne.
Contest ditutup pada Sabtu & Ahad 
*saya pun baru tahu*

Hadiahnya tak silap saya stok pampes Huggies.
Nanti kalau dapat bukak FB ne saya update hadiah pulak k

11 comments:

Mama Zharfan said...

:) singgah dgn senyuman :)

Tiramisu Fatiema said...

semangat bercontest akak..huhu..gud luck..:)

mama rifQy said...

ila dah join ke? na xjoin pon lagi......tunggu free2 sket nak jwb soalan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

iqy: dah try tapi nak menang kena buat selalu...adeh mana ada masa.. masuk sekali jer..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tiramisu-ekeke.. masuk sekali nak harap menang? haha

CIK TOM said...

good luck!!

aReLaN said...

gudluck k.saya nk masuk pon takde kepentingan lagipampers nk bg sape pakai kn.kawen pon belum.hihihi

ps : time kasih sudi singgah n follow blog saya.dah follow balik sini.salam perkenalan kak

Liza said...

Hari ni hari BW blog Baby.. :) Xdapat nak contest lg. MALAS.

madammondoq said...

bagus tu mood tengah berkobar2 nak updated blog.. tak mcm i.. tengah lemau.. huhu..

maszmadi said...

erm, byk contes gn FB skrg ni kan, tapi kat opis ni kena blok.. so susah sikit nak join.. huhu

lieyalatif said...

all the best n good luck...moga ade rezeki yeak.....