ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, February 13, 2012

IPad For Kids. Jom cuci mata..

 Selalu tgok budak-budak main IPad mummy diorang, 
mesti kekadang mummy berharap anak ada 1, mummy ada 1 kan besh?
mummy2 kan selalu mengalah dgn anak-anak.
kalau kaya bolehla beli IPad sorang sebijik utk anak2
kalau ada 3 anak, 3 IPad T____T

Saya ada terbaca beberapa Ipad utk kids dan ini antaranya.
Saya belikan jugak untuk Amana tapi lum dapat
nanti dah dapat kita tengok apalah featuresnye ek. 

Tak lama tue saya ada tengok yang terkini dalam 200++ siap boleh call lagi
*menyesal tak tau awal*


  RM29
Saya rasa saya beli yg ne utk Amana.haha tak ingatla.
Saya selalu mcm tue dah bayar pastu lupa sampai penjualnye emel kiki)
Ratio- 1:1 , Size as IPhone 4S
200 learning function
Song, Words, Animal

FUNCTION
  Learning Words, Spelling Ability, Math Ability,
Vocabulary Developement
  Pronunaciations, Recognition Ability, Music Talent
  Independent Learning Ability,Pages Interactive,Learning Card
  Touch Screen/Press Screen
No 3G,No WIFI,No Swipe, No Games, No Camera

RM29
FUNCTIONS :
  TOUCH SCREEN,  USE BATT 3XAA
CHINESE/ENGLISH CHANGE
• learning words • spelling ability • find letter • learning vocabulary
• mucis talent • indepent learning
- image di screen adalah static. not moving.
- icon X bole enlarge, unable to connect to wifi, x bole re-install program
- Xde Angry Birds, Xde fruit Ninja, Xde Zombie, Xde Talking Tom etc.

RM70

FUNCTIONS :
* 100 FUN EDUCATIONAL ACTIVITIES
* LARGE COLOUR LCD SCREEN WITH VIVID ANIMATIONS INSIDE
* FULL KEYBOARDS : ALPHABET, NUMBER & FUNCTIONS KEY

* USE 4x AAA BATTERY (included)
* COLOURS : BLACK & WHITE
* LANGUAGE : ENGLISH
* SIZE : 240 x 180 x 12MM

7 comments:

.: iEyLa :. said...

wahhh..bagus nih.. :)

fiza said...

Menarik...rasa mcm nak beli suma ☺☺

KhaiRin : anies said...

untung sggh anak2 zaman skrg...kite dulu tgk computer je da jakun

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

anak-anak sekarang anak-anak IT.. moga cerdik mengikut peredaran zaman anak-anak sekarang.. amin..

mama rifQy said...

iqy ni ganas..mau die pijak2 je!! yang lappy budak2 tuh kan..dah beli yang biase kat die..tak sampai seminggu dah patah penutup sbb die main pijak!!

Zarul Umbrella said...

zaman maju ni mcm2 gadget ada yer..suka2

Ummi Danish said...

da beli untuk danish.. tp danish tk mo coz tak leh scroll, drag and slide cam ipaD/ iphone betul tu.. :(

tp klu untuk baby yg tk penah sentuh iphone... mmg worth it. danish ni, leapPAD yg mahal itu pun dia bosan sbb iphone lebih best...huwaaaa...nangis air mata darah coz leapPAD itu same harga dengan handbag COaCH... baik ummi beli tuk ummi jer :(