ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, February 7, 2012

Lipice Malaysia - Token Of Appreciation


Saya ada join contest FB LipIce tapi tak menang punnnnn. Tapi member blogger -Ezzna menang. Boleh jenguk entry best beliau kat sini. Tapi sebagai tanda menghargai fan yang join; Lipice ada bagi token seperti yang Amana pegang tue. Cepat betul diorang pos. Baru bagi alamat; tak sampai seminggu dah sampai. Saya amik yang cover hitam ; Amana amik yang lipbalm tue. Ada anak dara mcm nelah...

10 comments:

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

wah! best kan dapat hadiah cam tu..
ank dara kecik skrg mmg cam tu.. ank abg sy pun cam tu.. sampai kadang2 x moo tutup mulut.. hehehehe pakai lipstick..

zOeY zAu YaH said...

anak dara pun nak mables mcm emaknye jugak hihi..

Mama Zharfan said...

:) hamper lipice yg me menand dari blu inc pun tak abis2 heheh me bagi hadiah kat kwn2 :)

Azian Elias said...

salam kenal.


akak pun jenis pakai gloss je.. jarang pakai lipstick.

Eyeme said...

rasa nak pulak yg kanan tu..haha

Fabulous Me said...

Wah dpt adiah le.. Swonok

KaK LimAh Si SupiR said...

ahaha..bdk2 skrg, semua depa nk try :P

KhaiRin : anies said...

amboiiiii...kalah ank dara

ekinashikin said...

kan..dah pompuan namanya..hehheehe..
kita asik dpt lipice mini tu je yg ada cooling..x best arr..

...sWeeT uMi... said...

amboi..mesti amana happy sesgt dpt lipbalm tu,leh la melawa pasni ekekeke...