ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, February 29, 2012

Memang confirm!! Sebijik sebijun! Serbuk cheezy wages ala2 KFC..


Hari ne sedikit busy sebab saya mmg takde kat tempat kecuali time lunch.
So buat short entry & kebetulan memang dah ada gambar ne dalam draft.
Saya ada citer tentang serbuk ini kat sini
Tapi masa tue belum buat lagi
Cuma baca testimoni dari BFF je
So bila dah buat sendiri haruslah tepek testimoni sendiri kan? kan? kan?


Orang makan dgn wages/kentang tapi saya makan dgn Ramly Nugget
Rasa mmg sebijik sebijun mcm KFC tue tau..
Yummy!! Selalunya saya makan nugget 2 ketul dah tak lalu
Tapi sbb ada serbuk kuning ne terlajak makan sampai 6 ketul nugget
Lepas tue menyesal sbb dah "ter"tambah lemak T___T
Tapi sekejap je menyesal tue sbb dah plan nak beli kentang pulak
supaya rasa ala-ala KFC Wages yg ori

Ok promote lagi ye. Saya tau ada yg malas nak click link yg lama tue :)
Beli kat minah ne ye..

Emel & HP  - melin3190@gmail.com (012-3694054)
COD area Menara UOA Bangsar, Bandar Tun Razak, Cheras dan Alam Damai
Pos pun boleh. Sila call BFFku ini utk tahu kos postage ye..
Mekacih.Ok bye.Nak larik balik masuk meeting.. Muahhh




12 comments:

.: iEyLa :. said...

ni memang ori nih..terbaikla..

mama aini said...

ehem sedapnya..Thanks share address BFF BMAA ni.. :)

Bitt (double IS) said...

nampak memang sangat menyelerakan..

Tiramisu Fatiema said...

sy pon pernah rasa..memang sejibik..sedap kalau makan ngan fries ke,bleh kata semua pun sy nak cicah ngan menda nie..haha

...sWeeT uMi... said...

setuju sgt...mmg betul rase sebijik sebijun yg KFC tu hehehehe...

norhidana said...

wah ni yg tak sabar nk try nih... aritu ada gk beli ngn membe...

AdaM Hawa said...

perghhhh boleh try ni..

KhaiRin : anies said...

kak bw la ke sini sket lapaq ni

Mama Zharfan said...

menggoda selera sunguh heheh sgt tak bagus utk mereka2 yg ingin dier :p lom diet pun cuma teringin nak diet :p

shark said...

sungguh sedap kelihatannya :)

ieja amieja said...

lps ni kompom x payah g kepsi lgi..buat sendiri berbaloi2...

Rinna said...

Suka kalau gi KFC makan potato wedges ngan cheese nie..sedapp kan..