ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, February 21, 2012

Pregnant

Baca title apa yang uools fikir? Saya mengandung? hehe. Arief tahun ne 3 tahun tau so kalau saya pregnant pun apa salahnye ye tak? Saya rasa ada dua atau tiga kali cerita simptom PMS kat sini. Simptomnya pening-pening and muntah-muntah. Rasanya dah selalu sangat. Dan tiap-tiap pagi loya. Samakan macam org pregnant? Tiap-tiap bulan saya akan text or cakap kat En.Papa

"B rasa B pregnant"

Masa mula-mula En.Papa layanlah jugak. Sekarang hurmmmmmmmmmm.. Dah tau tiap-tiap bulan wife dia ne "pregnant". Kiki.Nampaknya Arief tetap akan jadi sibongsu lagi untuk bulan Febuari 2012.

 Hisap jari lagi. Camana nak ada adik?


 Dah besar panjang dah. Setakat ne hisap jari tangan je
Belum jari kaki lagi T____T


Layan hisap jari. Best sangat kot..

20 comments:

KhaiRin : anies said...

kalu betul apa slh nyer...kami tumpanggembira

Aine Ainun said...

Anak tu rezeki...;)

comey ariff;)

rasp said...

insyaAllah ada rezki tu...

alolololo tomeinya dia hisap jari tu :)

hyazz said...

orang tua tua kata kalau baby isap jari makna nya dia dah nak adik..kalau dah isap jari kaki dia dah ready tuk dapat adik...hahaha..leh caya tak ek...
pepepon itu semua rezki dari nya..terima lah seadanya...insyaallah..

AyuArjuna BiGoshh said...

heheheheh...meramaikan umat :)

norhidana said...

heeheh takpe... tak slh berhrp... semua wanita yg dh berkahwin mmg hrpkan cpt2 dpt anak kan hehehe...

heheheh comel je arief isap jari tuh..bulu mata panjang cam aiyan

yana-feehily said...

hehe..kelakar la statement tiap2 bulan pregnant ^__^

insyaallah ada rezeki nanti

*tgh tggu jgk ni..tak period2 lg, last period bulan 12..agak2 pregnant tak?

So Shy Lady said...

nikmat kan arief ;P

akk klau lwat shari priod mula la bdialog lagu tu jugak

MAYA said...

dah boleh dah tu tambah sorang lagi.. :)

...sWeeT uMi... said...

tak pe t ada la rezeki tuk dia dpt adik tu heheheh...amboi kemain dia suka no isap jari ye..mengulit tido kan.... lenaaaaaa

izan mama mia said...

ehe...kalau benar..tentu happy kan...ish..anak saya pun suka hisap jari sejak akhir2 ni..ntah kenapa..

ieja amieja said...

nikmat tu tido sambil hisap jari..belum ada rezki kot..insyaallah esok masih ada..

Nia said...

takpe, nanti ade rezeki nanti, pregnant betul2 pulak..hehe

eiza said...

dah memang boleh ada adik tu buat kawan...

AdaM Hawa said...

Arief ni cam ank abg saya.. nak tido suka isap jari.. tapi sekarang dah tak..

Cute Mum said...

dania dulu dah stop isap jari, sejak ada nak dapat adik. makin sedap pula die isap jari.. huhu.

Ummi Dania Yasmine said...

kalau nak period pun simptom cam sama je ngan preggy..

BabyIntan com said...

Kah kah, samolah ngan den! Ebeli time nak peyod macam 'raso', ebeli time nak peyod macam 'raso'...spi hubby pon malas nak layan...ekeke!

mama rifQy said...

haahhaa...ayat same la ila yang na bg kat hubby bile lambat peyed..ahahhaa..tiap2 bulan cakap!!

Bitt (double IS) said...

alahai hisap jari...comelnyaa