ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, February 4, 2012

So suweet ada kawan-kawan yang sporting

Saya capek tapi hari-hari mesti nak buat entry. Manalah tahu ada yang bosan-bosan & BW kat sini tapi no update pulak.. Saya baru balik dari rumah mak menguruskan engagement adik kecik bongsu  saya ne. Temanya kelabu & suprise kebanyakan kawan-kawannye pun sanggup pakai kelabu. Cuma seorang dua je yang tak pakai warna kelabu. Maybe tak sempat nak tempah baju. Saya pun hampir-hampir tak sempat nak tempah baju kelabu.. Cuba tengok gambar atas happykan bila kawan-kawan rapat kita sesporting ini? 

Semoga adik saya happy bersama pilihan hatinya yang juga seorang bongsu. Melihat dia ketawa gembira hari ini saya mendoakan yang terbaik sentiasa untuknya. Nanti saya update gambar2 engagement ye. Saya pun masih tgh carik card reader. Maybe kena beli barula ne..

Hari ini jugak aniversry saya yang ke 6.. Alhamdulilah dah 6 tahun melalui pancaroba sebagai isteri. Semoga Allah sentiasa melindungi perasaan cinta & kasih pada suami. Perasaan ini Allah yang beri dan dia akan tarik bila-bila masa jika kita juga melupakanNYA. Betul tak?

17 comments:

Eyeme said...

huhu...setuju sangat kak kalau kawan2 yg sporting abes mcm tu...baru meriah kan.. :D

KhaiRin - anies said...

happy anniversary n kenduri nnt jemput la kami

mama aini said...

`hepi anniversary BMAA`..semuga berbahagia hingga akhir hayat..amin..dan `selamat bertunang` buat adik bongsu BMAA juga..
semuga kebahagian akan jadi milik abadi..

ekinashikin said...

happy anniversary sis!
chantek kan kelabu..suka..suka..

zOeY zAu YaH said...

tahniah buat beliau..

Fabulous Me said...

Alhamdulillah.. Happy anniversary :)
Btw klu ade kwn2 yg ramai n spoting mmg best. FM pon alhamdulillah kwn yg byk membantu. X perlu bantu tenaga or apa2 sgt. Tp buat2 sibuk pon cukop membahagiakan kte. Sbb nye perantin panic hari yg 1 tuh ;p So ade dorang ni kecoh, riuh so lupa panic tu kdg2. Kwn2 FM pon ikot shoot kat luar. Smpi pukol 2,3am. LOL. Sian dorang. Kene ganti double on big day dorg plak :p

Hanafiah al Adiyat said...

masyaAllah, tahniah Sarina dan Sufian, kawen jangan lupa ajak :-))))

Mama Zharfan said...

epi anniversary utk ila & hubby
selamat bertunang utk adik ila :)

Puan Kutu said...

selamat bertunang utk adk dan happy annivesary.kita berkongsi jumlah ulangtahun yg sama..sy dis coming June..:)

KaK LimAh Si SupiR said...

ye..sgt seronok kalo membe2 spoting ^_^

*hepi aniversary utk kak ila :P

Mr.Clive said...

haizzz...semakin ramai pulak yang kahwin ni.pressure pressure! LOL

tapi suke tgk gambar kat atas tu.comel giler...keh3

msredcheesecake said...

Congrats to both of you n ur sister....

Norsalmi said...

Suka tgk gambar ni..
Tahniah buat MAA. Moga berbahagia hingga akhir hayat.. Buat adik MAA, akak doakan moga kebahagiaan yang dirancang akan menjadi milikmu jua..

jeBateja said...

mmg spoting lah.....ahakz.....kalau den lelaki tu...sure segan tahap gaban...ahakz

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

tahniah kepada adik ila..
selamat ulang tahun perkahwinan kepada ila & suami..
semoga perkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya..

Zarul said...

tak update pun saya dtg jugak hehehe..don worry

sarina saleh said...

Tq all for the du'a :)