ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, February 26, 2012

Teaser: Yippie! Ikut mamapapa pg opis.. Lalala..

 Bila saya kepenatan mengadap pc, saya akan layangkan pandang ke jalanraya..
Ohh lagi serabut jemmm manjang T____T


Semalam tak buat entry sebab kepenatan. Sampai rumah dari umh MIL pun dah hampir 2 pagi. Kelakar pulak pegi opis pun nak buat ala2 citer vacation haha. Walau cuma pg opis &bukan vacation saya nak buat citer bersungguh-sungguh macam biasa sebab office adalah salah satu kenangan dalam hidup saya. Mungkin ada orang yang terpaksa ke pejabat tapi buat masa ini saya masih sukakan pejabat & persekitaran keja saya.

Mungkin satu masa nanti saya dah tak ada hati ke pejabat & jadi ILA  SURIRUMAH saya tetap mengingati saya pernah jadi wanita bekerjaya ewah ewah ewah.. Lagipun mana tau nanti Amana pandai membaca dia akan buka belog ne. Mesti Amana seronok dapat baca cerita kali pertama Amana ikut saya ke pejabat. Sebab itu saya akan citer dari mula anak-anak kuar umah sampaila masuk ke office & kuar office.

Anak-anak saya pun anak-anak yang bertimbangrasa walau pergi TESCO dah cukup gembira;  pergi ke office lagila happy!! Alhamdulilah... Cuma saya tak dapat bawa Amana naik LRT seperti yang saya janjikan semalam. Takpe 1 fine day mama bawak Amana ye.... Nanti saya buat full story ek..


17 comments:

fieda said...

uiii..berani duk situ..tak gayat ker..acik fieda gayat la..

KaK LimAh Si SupiR said...

hoho..jalan2 p sane sini :P

aReLaN said...

saya tengok luar kaca tu terus ketar kepala lutut gayat.hahaha..hari ahad gi ofis??

waniemardhiyahna said...

Comelnyaaa bdk bedua ni :-)

Zarul Umbrella said...

wah kecik2 dah masuk2 ofis..heheh

AdaM Hawa said...

seriau betul sy tgk jalan dari kaca cam tu.. huhuhu.. makin tinggi makin cuak!

KiD said...

tak meragam. takpe laaa ikut gi opis.. hehehehe

Mama Zharfan said...

kita serupa..i love my office too :)

obat alami asam urat said...

comel comel :D

norhidana said...

bestnyer pemandangan dr situ... uhui2

MAYA said...

kenapa bawak p opis yang??

ada cermin besar..huh gayat..hehe..

rambut curly amna sgtlah tomei.. i like.. :)

mama_umar_maryam said...

suke bc tulisan u besar2,puas bace,hehehe,slm kenal :)..dtg sini tgk2 cth photobook =)

Tiramisu Fatiema said...

sy pon alami kepenatan teramat semalam..ikut ke ofis ea..si comey tuh..

Mama Ema said...

anak-anak memang excited nak pergi opis mamanya...

ieja amieja said...

akk lak naik seram tgk dorang berdua duk kat c2...kecik lg dah pandai tolong mama dia kat ofis ye..

mama aini said...

wah sicomel & siensem ikut mama gi office ya?..hb mama pun pernah bawa ank keoffice..waktu BS balik kg..he2x..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

anak eija pun cukup suka kalau ckp nak bawa pegi opis mama, mmg bkn main excited & suka lg dia..