ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, February 13, 2012

Tuah seliper terbalik. Amana antara 100 "Princess" tercomel Asia!


Meh mak princess nak buat ucapan:
Tima kasih yang tak terhingga kepada Mama Iqy yang inform kemenangan Amana
Tima kasih pada Mummy Arissa yang share contest ne di FB 
hehe..over ye sebab anak tak paham lagi
tapi mama dia je yang paham

Saya ada buat entry sebelum ini tentang Amana yang join
contest Princess Dress Up - Disney Junior
tak menaruh harapan sebab tahu contest ne kebanyakan negara Asia join
Antaranya Brunei, Cambodia, Hong Kong, Indonesia, Malaysia,
the Republic of Palau, the Philippines, Singapore, Thailand & Vietnam

Saya tepek gambar Amana yang memakai seliper terbalik ye.
Tuah jugak gambar ne



Each of our 100 winning princesses will receive this beautiful Disney Princess Storybook
Your little ones will love flipping through this beautifully illustrated storybook and you can also read to them over bedtime!


 Boleh jenguk list pemenang di sini
Mummy Arrisa cuba tengok nama Arrisa Cute ada rasanya


p/s: princess demam, adik princess demam, bapak princess demam, emak princess masih bertahan tp mcm OTW jugak nak demam


p/s: Kemenangan 2 utk 2012

22 comments:

Wansteddy Tales said...

Xtau pn ada cnts ni. Tahniah kat ila n princess Amana. mmg suka tgk picca cik amana yg ni. Selamba je cutenya ^^

jeBateja said...

Pehhhh...TANIAH....mama dia tak masuk ke...contest...ahakz

Mama Zharfan said...

congratss!! amana memang cute :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wan- ila terbaca kat wall intan rizal mummy arisa tue

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jebateja-mak dia dah terlewat nak join contest haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suzz- nak bling bling ekeke

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah
antara 100 pemenang Asia.
besh tu...amana mmg chumell :-)

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

tahniah! Amana.. moga murah rezeki kamu untuk pertandingan apa jua.. InsyaAllah..

So Shy Lady said...

wow mmng tuah nmpak d kaki niii ;D
tahniah dalia amana ;D

mama rifQy said...

aalallalalallalaa..amanaaa...gelemeeeee kamoooo!! mama die umpang bangga la tuh..

idasm said...

wah... tahniah.. utk ibu dan anaknya..

rezeki tu. mmg comel pun amana. pandai pulak posing di....

madammondoq said...

wah.. rezeki amana!! congrates amana!! good girl!

BabyIntan com said...

Haha...kita tak buat lagi n3 nya :D

Tahniah sekali lagi buat Princess Amana! Semalam bgtau arissa yg dia menang contest tu, seronok dia tengok hadiah yg dia bakal dapat...Alhamdulillah rezeki anak2 ;)

Mr.Clive said...

hoho...cantiknyer baju...bunga2 gitewww...kehkehkehhh

Cutemama1702 said...

wah... princess asia tuh... best2..

Kzee said...

wah! pwencess amana hebat! anty suke! yay!

Cik Rose Cute said...

tahniah!...

Cik Rose Cute said...

terus follow sini...

KhaiRin : anies said...

TAHNIAH!

p/s blog akk da virus la

Zarul Umbrella said...

wah bakal retis cilik ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

khirin- adoiiiiiiiiiiii virus lagi??

mama aini said...

Tahniah amana..