ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, February 2, 2012

SANA SINI SINUN.. COTTON

uolls perasan tak ramai betul oarang pakai baju cotton
toleh kanan, kawan pakai cotton toleh kiri pun pakai cotton
tengok diri sendiri ehh sutera..haha belagak tak hinggat
saya mmg hantu sutera sampaikan BFF saya membebel
setiap kali ada meeting UMNO besar-besaran mesti dia perli
"haa..ko nak pergi tak?  mesti ramai org jual sutera murah2, nanti aku mtk mak aku tawar"
tapi dua tiga menjak ne saya jadi hantu kain sari pulak hehe...


ok back to kain cotton
dari interview secara tak rasmi dengan kawan2, mak & kakak
kain cotton ne sejuk sedap selesa dipakai
dah sejuk , sedap pulak, selesa lagi..wah mmg best tahap gaban le ne
kalau budak2 memang sesuaila pakai kain cotton
kalau anak2 yg kulit sensetif pun disyorkan pakai kain cotton
sebab sistem pengudaraannya bagus
ada pulak kain cotton yang suweet-suwettttttttt utk anak2 dara comel kita..
wah marbeleskan?
jomla cuci mata


rasa macam anak dara balik je kalau pakai bunga-bunga ne..hehe
so suci colornye




lebih kurang je mcm kat atas tue tapi nampak so suweet kan?kan?kan?



MAMA!! BUTTERFLY!!


wah!! oren!
i loike.
BFF kata i pakai oren nampak seri..eceh ceh ceh


mungkin saya boleh pertimbangkan jugak utk pakai kain cotton
cantik&suweet2 jugak coraknye
jomla jenguk belog liza



p/s: card reader saya hilang..entah2 si kenit dah baling ikut tingkap adussssss
jadi tak boleh nak tunjuk picture baru dalam hp
jadinya lebih baik saya promote belog kengkawan
ada jugak pekdahnyekan?
sama2 menolong apa salahnye hehe

21 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD memang suka kain cotton ni...

Cik FaRiZaM said...

cntiknye.

follow ur blog, folow sy balik k

salam perkenalan :)

Tiramisu Fatiema said...

pernah beli..n pakai..selesa..cantik corak2 die..

Mama Zharfan said...

me tak suka cotton sbb lps basuh nak kena iron betul2 kan...:p

AdaM Hawa : klik!klik!ceritaku! said...

sy x pnh lg beli kain cotton.. teringin gak nak cube..

Fabulous Me said...

cantik n selesa!!!!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

me tak suka nak menggosok.........malasin

QueeN TerataI said...

x minat sgt cotton ni sbb nak kna gosok.. hhah malas

Norsalmi said...

Akak memang suka pakai cotton. sejuk & selesa terutama kalau gi mengajar..

transformed housewife said...

ada la 2 psg baju kurung cotton. okla tapi terbeli yg nipis. kena pakai inner. so, panas jugakla.

kasihredha said...

suka cotton
hari tu ada beli kat vietnam

KhaiRin - anies said...

suka cotton tp tgk jenis kain.kalu yg kena iron tu cpt2 tolak tepi walaupun coraknya cantik

zOeY zAu YaH said...

kain ni glamer blk kan.cantik je..

ieja amieja said...

suka gak pakai cotton..mmg sejuk tp tgk gak jenis kainnyer..

yana-feehily said...

suka jugak..tp kain cotton ni blh tahan jugak mahalnya kan..tp selesa, ok pe.. ^^

madammondoq said...

i pun suka pakai cotton.. nampak ayu and sweet!! persis gadis kampung gitu.. :)

norhidana said...

heheheh sapa lah yg suke baling2 tu yek... saya pun suke bercotton.... tp baju lama sume dh sempit huhui..nmpaknyer kene cari cotton baru

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

baru ada 2 helai jerk kain cotton, tp itu la mmg sane sini org dok gemar pakai cotton skrg ni kan, lg pun kan ikut musim, kalau musim Cotton, Cotton jerk la org sibuk dok pakai..lepas ni x tau la musim ape pulak..

mama aini said...

ehem..mama pun ada satu baju kurung cotton..selesa pakai !!!.. rasa sejuk !!..he2x..

Zarul said...

saya suka cotton ni especially utk bedsheet..kalau kain lain mmg saya tak lena tidur

Liza said...

waah. Tuan punya tokei cotton ketinggalan. TQ Ila duk promote cotton Liza kat zini. Liza baru lega demam ni.Baru jenguk blog.

Sayang tul hilang memory card. Liza punya memory card kena virus. Tangkap gambar sekali je tp dia save berpuluh dlm card. huhu....