ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, March 7, 2012

Selalunya anon menyakitkan hati, tapi anon ne leave comment bagi info. Thanks anon!!



Lanjutan dari pada kes Biro Angkasa kononnya, ada anon masuk sini & leave coment. Mekacih ye anon masuk sini.. Anon buatla blog boleh kita jadi geng T___T

So reader sila aleart lagi satu no tepon ne ye 012-3286367. Eh bukan no ne je..Asal dia cakap dia Biro Angkasa sila jadi polis pencen. Tanya banyak-banyak sampai org tue letak tepon sendiri.. haha.. Biar habis credit / bil banyak . Nak jadi jahat sangatkan? Nak menipu orang sangatkan? Korang ne pgla mintak keja kat hypermarket lagi ada pekdah. Dari korang menipu sana-sini kan bagus bagi rezeki yang halal untuk anak-anak & parents.. Haiyaaaaaaaaa...

6 comments:

KhaiRin : anies said...

sy sng je..no yg x dikenali atau unknown mmg sy x angkat trus

Mama Zharfan said...

tq for the info!

cikpia said...

noted. thanks.....

Adyshariz said...

aduhai..mcm2 la skrg ni
tq 4 sharing

jeBateja said...

Pehhhh...bahya nya....sanggup menipu mcm tu sekali...demi komisen

MAYA said...

skang ni macm2 cara manusia menipu.. kena lebih berhati-hati..