ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, March 5, 2012

Yippie! Ikut mamapapa pg opis.. Lalala.


Caption "cenenot" sebab kejar masa tapi gatal jugak nak buat entry T____T
Ne entry schadule post. Gigih buat semalam hehe


 Bersiap-siap dengan beg masing-masing yang chumel T___T


 Arief buat muka marah sebab mama asik nak amik gambar dia jer..


 Arief tak boleh marah mama lama-lama sebab Ariefkan buah hati mama..


 Pandai pulak si kenit Arief buat memek  muka hehe


 Ne congkak ye ma? Nape Arief buat muka blur?
Ada indoor game sebetulnya sebab tue bawak budak-budak ke office


 Macam la reti main? :)


 Model treadmill


 Nie pulak model Dutch Lady


 Siapa menang agaknya?


 Coach tengah mengajar cara-cara pegang raket.. Ping pong panggil raket ker?


Alahai chumelnye..


 Game pertama menang, game seterusnya "yang ado..."


 Lama benor papa main, anak2 gunapakai semua benda kat gim pulak


 Asik nak berlari je, dua2 letak atas meja ne


 Sesi amik gambar pulak.. Adoyaiiiiiiiiii beratla ini budak


 Takde org nak amik gambar mama. Jadi mama amik gambar sendiri


 Mama, sayang Arief forever..


 Arief pun sama mama.Percayalah. tengokla muka serius Arief ne..


 Bila saya cakap nak pergi tempat saya untuk amik barang yang tertinggal, cepat-cepat nak ikut.
Tengok Amana mengetuai masuk ke tempat saya


Saya dah jangka tempat ne yang anak-anak akan serbu dulu
Saya ada khaskan bahagian kecil untuk letak cenderahati2.
Bos &kawan-kawan yg pg oversea bagi


 Sempat bergayut tue. Sikit tak gayat.


 Arief dah jumpa sesuatu nampaknye..


 Mama, nak bawak lori balik boleh??


 Nampak sangat minatnya...


 Main apa pulak tue?


 Hasil operasi anak-anak


Jom kita carik papa..


 Dari jam 9.00am kat office, jam 2.oopm baru kuar dari opis.
Si kenit dah kepenatan..


Gambar ini bukti anak-anak ke tempat saya mencarik rezeki
Akan saya tunjukan bila mereka besar nanti

12 comments:

AdaM Hawa said...

alahai comelnya amana ngan arief..

.: iEyLa :. said...

hikhik..kne amik pic b4 and after tu sis..
nmpakla kesan diorang dtg wat spot check jap..hihi

ummiross said...

comelnya dua beradik tu,dua2 cute..

madammondoq said...

comel beg diorang.. beli kat mana ila?

transformed housewife said...

Bagus kalau boleh bawak anak2 ke tempat kerja. Cuma Knur tak boleh nak bawak diaorg sbb dr LRT kena jln baru sampai ke ofis. Mesti anak2 tak larat.

Liza said...

Hehe... Ingatkan amana tlg wat keja, rupanya tambahkan kerja mama, yer? hehe...

Juling mata baca tulisan bawah tulisan Suhaila Saleh tu.. hihi..

kinna said...

sonoknye tgk amana n arief gi ofis mama...esok beso nk keja kt situ gak ke? :))

Mama Zharfan said...

dua2 pun comel

Cho Zila said...

anak2 akak belum lagi dapat ikut gi opis.. teringin gak nak bawak..

Ibu Lala said...

cam kenal je tempat ni. KL sentral ke??

kecik kecik dah rajin nak pi keja kan..

Ummi Dania Yasmine said...

ila....berkenan la kat arief tu....hehehe.....handsome bila besar nanti....amana suka rambutnya itu...sesuai je ngan muka dier....

Borongshawls said...

paling best akak bwk dorg masa dorg dah remaja..takyah ckp apa2 kot maybe anak2 especially pompuan akan sebak. ntahla. masa iejan gi opis mak kat IPD penang dulu, tmpat kerja mak banyak betul file2 lama, meja masa tu mana da kubik, meja2 lama, pastu ada kipas. masa tu da terdetik nak blajar rajin2 utk mak n abah, supaya mak nt leh stay dlm aircond dan tgk astro je.Alhamdullillah, satu impian tercapai wpun kdg pelupa nk byr bil.hehe

*dulu tak suka mak kerja sbb nak suh mak duk rumah, mak ckp byk cantek.heheh