ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, April 2, 2012

Final Entry : Peraduan Ibuku Inspirasiku

Muntah ijau je asik2 entry Peraduan Ibuku Inspirasiku.. Ok..ok.. nie final entry sebabnya hadiah pun dah amik.. Hadiahnya kena amik kat Kelana Jaya, PJ. Alamat amik hadiah nie organizer yang msg kt hp saya.

Sampai je Chinese guy tue mintak IC & mintak isi satu borang. Saya pulak tak baca  terus sign. teruja punya pasal..ekeke.. tetiba je mamat tue bawak hadiah periuk mahal yang harga RM500 tue. Dahi dah berkerut. Pastu saya tanya .. "mmm i rasalakan i menang IPAD". Mamat tue cepat2 tengok balik dalam PC dia.. "betul2.. sori maa.. i pg amik IPAD" I tengok balik borang tue rupanya borang tue mcm ala-ala surat akuan penerimaan hadiah periuk mahal tue. Terus i strike tukar jadi IPAD haha..sesuka ati amend borang organizer. Sebelum IPAD bertukar tangan mamat tue tanya lagi "berapa banyak biskut Jacob  u makan untuk dapat IPAD nie" Saya jawab dengan sengih "Dua tin" Sebenarnya satu tin je sebabnya yang kes kod invalid tue saya beli la satu lagi tin. "Aiyaaa manyak ong tau" Haha dia belum jumpa lagi MZ yang cuma bermodal RM5.99 dapat IPAD. Kan MZ? Contest alat tulis..lupa lak nama organizer tue..


 Kalau tanya ini IPAD ke IPAD 2 saya pun  tak taula
Kat kotak belakang ada tulis IPAD2
Lagipun belum habis explore
Yang penting ada WIFI


 Tengah adjust apa-apa yang patut. TQ teman B amik hadiah
Any tips nak suruh hubby berenti merokok? GRRR

 Saya dah boleh masukkan dalam menu bawah header tue

p/s 1: Kemenangan 5 untuk 2012
p/s 2: Big Winning 1 untuk 2012

18 comments:

KhaiRin : anies said...

lps ni mesti rajin menghapdet kn kak?

fiza said...

Tahniah...bestnya menang ipad ☺☺

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah ila...best mng barangan idaman :)

norhidana said...

wahaaa bestnyer...
mmg ong tul lah...

ummiarissa said...

nak jugak..boleh tak?

Syima Emi said...

cayalah kak ila... tahniah tau.. tak nak share tips2 join contest ni ke? nak join tapi nak menagarang tu lemah skit.. nak wat video lagi la x reti.. nak send gambar takde yang latest...

Ummi Dania Yasmine said...

IPad 2 best....yg x best nak download game best kena bayar....haishhh....TAHNIAH Ila!!!

Mama Zharfan said...

congrats ila :)

obat usus buntu herbal said...

ibu memang selalu jdi inspirasi
:)

So Shy Lady (SSL) said...

wow tahniah...jeles tau

AdaM Hawa said...

TAHNIAH! sonok tgk kawan-kawan menang peraduan..

Cute Mum said...

tahniah..
itu ipad2 kan..
uyun suka ipad.. tapi yang tak best sekarang takleh amik games pirate.. kena beli.. xsyok..

azi said...

Tahniah!!!
Memang bertuah betul le...selalu aje menang hadiah...akak ni, masuk le apapun...cabutan bertuah ke...tak pernah dapat...:)

madammondoq said...

wah.. lagi hebat menang ipad!!! tahniah ila!!!

mama aini said...

ehem..semangat nak menyertai contest semakin membaralah ya, selepas menang ipad..tahniah sekali lagi..

Cutemama1702 said...

tahniah.... bgtau la cara2 mcm mane nk bercontest nih....

Wansteddy Tales said...

Tahniah Ila! ila memang layak menang :D

Lin Azlina said...

tahniah...saya pun sedang berusaha nak mengarang sebaik mungkin ni