ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, April 23, 2012

Iye! Saya memang pemalas! So what? Sebab saya nak beli mop robotik :)

 hehe
Statment macam gangster kampung pisang je kan? 

Kalau yang selalu baca mesti tau saya ada sakit tulang belakang
nama saintifik dessicated disc
Doktor ada cakap dengan En.Papa
sakit nie sakit orang manja
Saya disyorkan tak buat banyak keja rumah 
& tak boleh naik motor
Part tak payah buat keja umah tue saya  suka *wink wink*
Tapi part tak boleh naik motor sedih sikit..

Tapi dah namanya isteri & ibu
Cuba bagitau camana kita nak duduk je?
Nak tgok rumah macam tempat kucing beranak ke?
Hari-hari nak beli lauk kat luar ke?
Boleh ke kita sebagai ibu&isteri nie duduk diam?
Kecuali ada maid.
Tapi ada maid kang sakit darah tinggi pulak dengan peel maid

Baru-baru nie nak tunjuk kuat
Saya vakum umah, selalunya keja vakum nie En.Papa yang buat
Wahhhhhhhhh, puas hati memang bersih..
Kalau perempuan yg buat keja umah mestilah bersihkan?
Amik ko terus sakit belakang 2 hari
Bravo, bravo!!

Jadi saya insaf la kejap
Tak beranilah nak tunjuk kuat & rajin lagi
Baik saya fikirkan kesihatan diri
Kalau sakit sapa yg susah?
Saya jugak yg menanggung sorang



Tadi saya dapat emel nie dari kakak opis
Jadinya saya nak syorkan En.Papa beli
Kalaulah En.Papa pun dah tak suke nak mop umah 
ekeke

Yang tak tahan tue promosi
"Harga RM600 dengan jaminan seumur hidup"
Iyelah tue?
Promote tak henggat

Siapa ada beli?
Sila review & tinggal komen kat sini ye

6 comments:

Woofer Storm said...

haha lifetime warranty tu yang buat tak tahan..ehhehe

#jgn sakitkan badan sis..banyakkan brehat^^

AyuArjuna BiGoshh said...

ok kot ila rege dier....take care ila

norhidana said...

huhuhi... seksa nyer kalu skt belakang tuh... serba tak kene jd nyer...
banyakkan rehat yek

mmg cun lah mop robotik tuh... harga pun kire berpatutan la tu... seumur hidup lg dia nyer warannty

Mama Zharfan said...

me pernah tgk demo kat ikano..cute jer robot ni ;) tapi celah2 memang tak clean mcm yg manusia buat lah..kita kan korek2 semua ceruk time vacuum umha hehehhe

ieja amieja said...

assalam ila..
akk pun selalu sakit belakang jgk..maunya x sakit,dok angkut pasu bunga kehulu hilir pastu rasalah..mana lah org pompuan nak duk diam klu dah kat umah kan..hehe
lia klu dah beli robot tu pun wat lah n3 erk..berbaloi x robot tu..

mama rifQy said...

ooh ade ek robot macam ni?hohooo..canggih sungguh zaman skang kan??mesin lipat baju!!!!!! kita nakkk..hahahaa