ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, April 25, 2012

ME WON TOMEI- FLY AWAY WITH MOMMY THIS MEI

Sambungan entry semalam
Rupanya saya antara 50 peserta pertama
Hantar gambar mak sahaja (tak boleh ada org lain ye) 
bersama dengan slogan 
Tengokla slogan saya yang very stright foword tue
Yang penting dapat jadi 50 peserta pertama T____T



Saya ingat lagi saya buat entry nie masa pertabalan agong
Cuti hari Rabu
En.Papa pergi opis ada keja
Masa tue jugak ada gegaran tsunami
Saya rasa tau 2 kali

Kali pertama rasa
ok buat relex je
Kali kedua rasa terus call  En.Papa
"Pa balikla ada gegaran nie. B takut"
Pada saya kalau nak mati ke apa2 biarla  mati anak beranak
Boleh pikir gitu?

Tapi bila En. Papa reply;  buat hilang rasa  takut saya + buat saya tergelak
"ooo kat Bangsar nie pun saya ada nampak ombak"

Cehhhhhhhhh..main-mainla..
Rupa-rupanya En.Papa dah ada depan pintu rumah
Sabar jelah..

p/s: Saya dapat advertorial post. Macam tak caya jer
Tapi bukan dari Nuffnang ye. jengjejeng
Next Entry ye.
MUAHHHHH

9 comments:

mama maman aka yana said...

beshnyer..:)

Mama Zharfan said...

congrats ila!! tapi ada t&c kan hadiahnya tu..kena attend talk kalau tak silap

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah mz.. tgokla kalau hubby nak pg.. nak dengar tak kisah

SyUhAdA said...

besnye..thniah sis..

Nia said...

hehe,..kat Bangsar ada ombak? \ menyakat pulak dia yer.

p/s : dpt adv post? congrats dear!

yumielufya said...

tahniah kak Ila..gembira dgr..tumpang happy..bestnyaaa

zh-ena said...

tahniah best gilos la

norhidana said...

tahniah2...walaupun simple tp mantap slogan itu

Azian Elias said...

congratulation..