ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, April 21, 2012

Tolongggg! Selamatkan saya! Bila obses melanda!

Saya ada satu perangai kalau saya dah suka dgn kualiti atau sesuatu service tue memang saya malas nak carik-carik tempat lain dah. Tapi kalau dah sampi tahap obses nie susah gakkan? Adoiiiiiiiiiiiiii. Habisla gue duit gaji lum dapat tapi dah "ter"labur. Tapi dah cantik. Kalau tak grab awal-awal kang melepas macam dialog sebelum nie

KAK, SORI SESANGAT ITEM YANG AKAK NAK TUE DAH SOLDOUT

Menyesal sudah tak berguna lagi
Sungguh tepat perumpamaan tue
Masalahnye sekarang asikla tertunggu-tunggu update 
Semua cantik-cantik
Ini antara yang saya dah "ter"beli
Saya memang obses dengan shawl sekarang nie




Yang bawah nie tak de model 
Tapi tetap menawan kalbu saya
Dah lama tak pakai bawal
tapi saya suka sebab 
Tudung bawal nie ada corak



 Nie semua saya dah order tapi saya lum dapat lagi
camana nak dapat kalau lum bayar haha *gelakkan diri sendiri*
tak sabarnye nak pakai

Nak tengok tak yang saya dah penah beli & pakai?
Lagi cun dari pengantin tau!
Membuatkan saya sama muda dengan bakal pengantin haha
Jangan mare ye..

 CAK!!!
Yang pengantin umur 25, yang kakak pengantin umur 32
*alamak terbocor umurlah...*
Nampak sama kan?kan?
Tuela kalau nak nampak muda silalah pakai shwal / tudung dari

Sedang susah hati sebab tertungu-tunggu update shwal lagi
Takut terjebak & terlaburkan duit lagi
Tapi takkan nak remove FB- Borongshawls
Oh tak boleh, tak boleh sebab ini butik online kesukaan i tau!!

I sebenarnya dah penah review jugak kat sini
Tapi dah obses memang suka promote banyak kali
T________T







11 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

beruntung butik online tuh, ada org pomot slalu, :-)

Em's Family said...

wah .. menarik tertarik.. suke shawl yang ade model tu.

Azian Elias said...

Dulu akak pun suka bawal. then bila dah ada Arriani. Langsung dah tuka bawal.. Hee..Mudah je nak pakai.. Sarung. Dah sampai tahap tak kuasa.

zh-ena said...

sama obes dgn ena :D

schaze zainn said...

hihi schaze pon obses gak

tp obses dgn makanan -,-

pantang ade benda baru mesti nak try

hukhuk

Mama Zharfan said...

me dh lama tak memborong tudung heheh nak gi beli bawal 2 tone :)

yumielufya said...

Wahhh tudung baru ya Kak Ila..bestnya klau dpt beli..Yumie ni dlm setahun rasanya 4,5 kali je beli tudung..pakai yang mana ada je..syg duit la beli tudung selalu..hehe

transformed housewife said...

rasa malas nak belit2la kalau pakai shawl. tapi ada juga rasa teringin. masa raya selalu mintak adik bongsu yg belitkan. hehe

Ini Kisah Tia said...

wahhh .. habis akak borong yea .. hehee

ieda said...

akk sampai skrg x pandai pakai shawl .. nak pakai , nampak macam x cantik ajee huhuhu

Mama Gee said...

cantik2 shawl...
tp skrg dh minat pakai tudung syria pulak
sebab senang...men sarung jek..hehe