ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, June 5, 2012

Alamak takutnya Dinasour datang lagi!! Helppppp!!

Korang tau ke ada dinasor datang Malaysia? Eeee seram tau.. Tapi i nak jugak pegi.Kan best kalau dapat bawak AmanArief. Mesti Amana melalak & Arief ketawa sambil kejar dinasor tue. Ke nanti jadi terbalik Amana yang kejar dinasor tapi Arief yang dok menyorok kat celah ketiak mama dia.Pastu mintak tolong dukung. Tak tau ke mama dah mula sakit belakang balik nie? Sila turun ye Arief jangan nak mengada (ehhhhhhh jauhnya mama punya imaginasi? haha) Ok meh kita amik tau info dulu pastu kita serbu ramai-ramai nak?

Untuk mak-mak yang super-duper penjimat macam saya & BFF
dimaklumkan bayarannya tersangatlah murah.
Nak tau berapa? Ok meh jenguk..
Nampak tak? Tak nampak sahla korang keturunan dinasour!
(tak mahal sangat kan? Pa kalau kita yang pegi pree je tau.JOM!)

Meh kita ajar anak-anak kita tentang dinasour pra sejarah
Kesian tau Amana& Arief nie kambing & lembu pun tak kenal
Kalau dinasor lagilah tak kenal
JOMLA..JOMLA..JOMLA
Eh ajak sapa nie?
Ajak kawan-kawan ke sedang merayu En.Papa bawak nie?

eee.. gigi macam gigi Arief..kecik-kecik..tajam-tajam
Sekali gigit putus jari

Apasal dinasor nie macam burung kakak tua?

Ini confirm burung!!

Korang kan super duper manja
Malas nak cari map nak pergi sini kan?
Meh mama AmanArief yang rajin nie tolong tepekkan..
Mehla kita pergi sebab lambat lagi tutup
Exibition nie ada sampai 31/7/2012 tau
Tapi just nice kalau bawak anak-anak masa cuti sekolah nie

JOM..JOM..JOM..
Untuk mamapapa yang tidak membawa anak-anak bercuti sempena cuti sekolah
Silalah bawak!!
Sekurang-kurangnya bila masuk sekolah next week
anak-anak adalah benda nak story-mory dengan kengkawan

MAMAPAPA KITA BAWAK KITA TENGOK DINASOR TAU!!
(kalaulah bawak  mesti Amana akan cakap macam nie)


Proudly present by:
dinosaurslive
(clickla kalau nak tau info isk isk..manja sokmo)

12 comments:

KhaiRin : anies said...

nk jg la!

Gieyana said...

Best tue...kalau dkt cfm p nie...expose utk anak2 kan..:)

akubiomed said...

Sudah pernah pergi ke Pusat Sains sebelum ini. Kali ini lebih banyak haiwan dinosour berbeza daripada sebelum ini.

transformed housewife said...

sblm ni dah bawak dah anak2. kali ni tak tahula mcmmana nak bawak sbb Knur tgh tunggu masa nak bersalin je ni. Tak larat nak jln2 sgt.

Ardini Humaira said...

bestnye... dni tengok biawak dinosor je.. buaya. hehe

Yumida said...

sronoknye dpt pg sefamily...klo dekat pn nk jgk dtg :)

ridoma said...

bukan budak-budak je suka, yang pangkat abang besar macam saya pun minat

Masz Sidek said...

bestnye... :)

Elis Escada said...

bukan smpai 10 jun ke kak?>

MamaEma said...

bagus ni..tapi takut nanti terjerit-jerit pula anak-anak..hehehe

norhidana said...

ehehhe nmpaknyer mak pak yg lebih xcited nk pg situ... takmo pg lah... mcm lum sesuai utk aiyan je ni hehehe... (sebenarnyer mama nyer yg seriau tgk dinosor)

Ummi Rayyan & Rayees said...

ila, bawaklah amana n arief mmg besh sgt..dan yg penting berbaloi2 hihi..