ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, June 4, 2012

Alhamdulilah me won cash RM500 from Peraduan Johnson Baby Losen



alhamdulilah.alhamdulilah... saya dah terima cek tadi. betul-betul rezeki orang buka puasa.. alhamdulilah. sebenarnya saya dah tahu saya menang contest nie since last two week tapi disebabkan saya terlepas panggilan kemenangan nie saya tak yakin nak war-warkan saya menang contest nie. walaupun masa saya call organizer PIC tue amat baik and cakap yang dia akan pos cek RM500 tapi selagi cek tak ada kat tangan, saya masih ragu-ragu. lagipun saya pernah mengalami terlepas panggilan kemenangan dan rasa amat bersalah pada seseorang. thanks a lot pada jeny- PIC organizer contest nie ye..

Oh untuk contest nie saya hantar gambar saya dan Arief yang menunjukkan kemesraan melampau! kiki.. mana ada .. yang menunjukkan bonding ibu&anak sahaja.. Kalau ada yang tunjukan bonding papa& anak lagi senang sebab saya yang rajin snap gambar bukan En.Papa.. Masa bujang rajin pulak amik gambar sekarang nak suruh amik gambar muncung sedepa En.Papa tue.. bluwekkk.. love u pa..

first time menang cash dah suka. en papa sarankan saya beli hp baru. kelakarkan menang hanya rm500 tapi nak beli hp iphone4s la, SII la.. sebenarnya nanti saya akan dapat beberapa duit lagi.. rahsiala dari mana haha.. sori ek bukan rasuah. 10 tahun keja lum lagi saya nak bagi anak-anak makan benda2 sumber tak halal. baik saya meniaga online.. aahla lama dah online blog littlemummydaddy tue terbiar ek. balik kepada nak beli hp.. saya beli dulu..nanti dapat duit2 dari langit tue nanti saya akan bayar semula.. dgn kata lain saya beli hp nie dah ada budjet tapi semuanya lum sampai lagi haha..

hadiah utama tue (pakej fotographi worth RM1K!) dimenangi oleh Ayu- zamzarina zakaria yg juga pemenang utama contest jacob. contest jacob tue dia menang cashRM30K!!!! PITAMMMM!!! camana ek rasanya mennag cash puluh-puluh ribu? kalau saya apa saya buat ye? bagi mak sikit, bagi kt org2 yang patut, bagi adik-beradik sikit, bayar hutang sikit, beli perabut sikit, bla bla bla.. eh dah habis??? haha... verangan mmg best!!semoga saya, suami dan anak-anak makin murah rezeki dari contest.

p/s1-  masih menunggu voucer hotel dari contest tomei yang tak sampai-sampai lagi. ingatkan nak bawak amanarief jalan cuti sekolah nie dengan voucer tue. cuti sekolah pun dah nak habisss... grrrr...
ps2- saya kategorikan as MY BIG WINNING sebab untuk comper kecik macam saya hadiah yang bernilai RM500 dan ke atas saya kategorikan as big winning..hihi


Ouote Of The Day
Allah Ta’ala berfirman: “Perumpamaan (nafkah yang dikeluarkan oleh) orang-orang yang menafkahkan hartanya di jalan Allah adalah serupa dengan sebutir benih yang menumbuhkan tujuh butir, pada tiap-tiap butir seratus biji. Allah melipatgandakan (ganjaran) bagi siapa yang Dia kehendaki . Dan Allah maha luas (kurnia-Nya) lagi maha mengetahui”

17 comments:

Zarul Umbrella said...

wah tahniah ila

Chic Na said...

bertuah la ila, rajin join contest pastu asyik menang lak tu. bestnya. :)

yumielufya said...

tahniah bnyk2 kak Ila..suknyaaaaa..

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah ila :)

eifa said...

waa... ila dh dpt ye, sy blum lagi.. dia hntar dgn courier atau pos biasa?

Ummi Rayyan & Rayees said...

Beshnya Ila cash tu..congrats yer

Aishah Megahasz said...

Tahniah. Saya masuk gak contest ni tapi tak ada rezeki.
Voucher Tomei tu saya dah dapat dah.....lama dah, lebih kurang 3 minggu.

MamaEma said...

Alhamdulillah. rezeki..tahniah..

camana ila masuk banyak2 contest yer..

Liza said...

Wah, bestnya. Tahniah. nk beli apa plak dgn cash tu?

Rai said...

tahniah! rajin masuk contest..

"CT CoMeL" said...

wow..bestnyer...congrate tau....

Syima Emi said...

tahniah ye kak ila.. pernah menang cash tp x smpai rm500 pon.. hikhik..

Cute Mum said...

tahniah..
memang best bila menangkan..
lagi2 cash..
uyun masih menunggu big winning..
tapi tuelah.. camner nak menang kalo join pon suam-suam kuku..
heheh...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

try test ye..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah Ila, lama dah ayu tak singgah sini, Ila jer rajin singgah rumah ayu...malu aii tau...hehe..apa nak buat sibuk ke hulu hilir...updated blog sendiri pun guna iphone jer sekarang...huhu

tahniah ila, serius menang cash sangat2 best...haha..perasaan menang 30K???sama macam perasaan menang 50K contest DL dulu...hehe....terkesima kejap jer, tapi happy yang banyak...apa2 pun perancangan mesti betul agar duit yang kita menang tu dapat dimanfaatkan sebaik mungkin...hehe

Tahniah sekali lagi ila, semoga makin bertambah2 rezeki kita semua akan datang...aminn

Sue-Rya Qistina said...

congrats! rezeki kalian..hehe :)

(mcmane ila bole join contest bnyk2 ni ye..tunjuk ajar skit..tq)

Survey online said...

Nak masukkan anak join contest baby jhonson la..agak2 bulan berapa ye?