ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, June 3, 2012

Bagaimana voucher Jusco RM50 hasil Jacob Hi-Tea dilangsaikan?

Meh kita recall kot-kot kalau ada yang terlepas cerita nie atau ada yang baru jadi follower saya (hai new follower!!!) saya ada join Hi-Tea Jacob dan dapat hadiah saguhati. Gambar cute kat atas nie. Hadiahnye RM50 voucher Jusco dan hamper. tapi yang dapat no satu si Atiqah adik yang manis tue dapat voucher Jusco RM500! Seronoknye shopping tanpa kuar duit kan Atiqah?

 hamper yang selamat dibahagikan antara saya dengan mak
banyak saya bagi mak
Mak pulak bagi bestfriend dia..
Apasalahnya rezeki dipanjang dan dikongsi-kongsikan

Dalam hamper tue ada cawan Jacob. Nie model Jacob yang tak berbayar.

 Nie voucher RM50. Walau RM50 saya tetap tergedix-gedix nak belanja dengan jayanya
 Inilah hasil rembatan voucer RM50 tue?
haha..memang terlebih saya add on lagi RM80
Mahal tau barang-barang zaman sekarang
isk..isk..isk..

11 comments:

ummiarissa said...

seronokkan shopping free ni...takpe setakat tambah Rm30 tu pun...yang penting RM50 free kan

Cinta Misteri said...

Syoknya..
Tkpa voucher jusco tkda expiry, leh smpan lama2

♥Ismi Huda♥ said...

rajinnya akak join mcm2.. manyak syiok oooo shoping dgn free voucher.. best2.. :)

akubiomed said...

Banyak stok Jacob. Tanniahlah. Ada cuba masuk contest anjuran Jacob di Facebook tetap tidak berjaya. :-)

yumielufya said...

seronoknya shooping..beli brg2 dapur lagi..semoga lps ni akn bertambah lagi akk mng yg shooping free..

MulutPayau said...

tahniah dik....seronoknya dapat brblnja dgn free vcher tu....

Sara Emelia said...

Tahniah :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya dapat menang hadiah, tahniah k

[-suziey-] said...

Waaa bertuah sungguh..even xdpt 500 tp adela jgk dpt buat shoping...congrates ila:)

Liza said...

Dappnyer Super Ring tuh.... Nak sket? huhu..

Zarul Umbrella said...

sekarang ni RM50 tu apa la sgt ..2-3 barang zoop abis dah!!