ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, June 21, 2012

Bila malas masak nak makan apa? Ayamas jelah..

Ini dinner kami malam tadi. En.Papa & saya pasti akan makan Ayamas sekurang-kurangnya sebulan sekali. Beli yang jenis ayam percik seekor. Balik umah masak nasik jer. Makan panas-panas dengan sos Ayamas yang special tue.  Budak-budak boleh beli side order yang ada tahu telur tue.

Dalam fridge memang ada simpan sos ayamas yg special tue.
Tekak saya & En.Papa suka sos nie
Orang lain tak taulah.

Dalam nie ada bahagian yang hilang sebab En.Papa dah sebat dulu :)

Orang posa nie pagi-pagi citer pasal makan

10 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

yeah, ayamas memang sedap

Mooniqueen said...

Kena try ni sbb MQ tak pernah lagi makan ayamas.. Kesian kan?

amirah said...

pagi-pagi tengok ayamas terliur la pulok. nak balik mesia! huwaa..:(

*SiRibenMerah said...

ok lapar~ hahaha.. ayamassss.. lama x mkn..

Rai said...

baru semalam beli ayamas..tapi ayam mentah la..ehehehe..

Sue-Rya Qistina said...

dh lame x mkn ayamas. dh dekat 7 thn lps kot..hahaha..nak try lg la pasni :D

Liza said...

Percik palind sedap bagi Liza. BBrapa hari ni kena ganti? Liza 2 hari jer :p tp still xganti ganti lagi....

|| NaFiRaa || said...

tangkap leleh wohh!

Ummi Rayyan & Rayees said...

adoyai..sedapnya ayam percik tu..
lap air lior yg jatuh kat skrin haha

norhidana said...

tak penah lg mkn ayam percik ayamas nih... tp selalu gk mkn kt ayamas itu dulu2 lah...

kalu dana suke suh edy beli ayam percik naraseafood, sedap sgt