ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, June 16, 2012

bila satu hari tak berbelog

haissss.. rasa mcm mcm..mcm2 la.. terus terang jadi blogGer nie ada ups n down.. ada masa berkobar2 nak berbelog. ada masa lemau jer.. sedang banyak entry nak dibuat.. ada masa mmg berkobar2 tapi masa tak mengizinkan.. kalau sempat pun baca je belog kawan2.. baca laju2 asalkan tau cerita diorang..

sekarang nie i tgh berbelog sambil berbaring.. penat sungguh hari nie sbenarnya.. teman mil beli lampu2.. tapi tempat mcm tue mmg tak sesuai bawak budak2.. kalau budak2 tak ada tenteram nak pilih lampu dgn mil.. bila bawak budak2 nie mmg mata kena awas je.. pastu asikla mengejar diorang.. kang sekali arief lompat kat lampu2 ada yg tak pasal2 kena swap credit card.. haisss

kedai lampu tue not bad harganya.. korang caya tak.. kat kedai lampu nak bayar pun ada nombor. dah mcm klinik.. dah mcm nak buat pasport haha.. murah gak harganya. tp tak selesa penuh org.. lagi tak selesa bila amana n arief buat tempat tue mcm taman.. sampai kena tegur dgn org kedai..

last2 amik kunci keta dari en papa nak bawak budak2 carik mcd or kfc. en papa n mil masih lagi memilih barang2. tak keruan bdk2 tue apataknye dari jam 2 ptg sampai 5.30 tak habis2.. haha.. manala tak buat perangai je budak tue.. dalam perjalanan senyap je dalam keta.. ehhhh dua budak tue dah tdo... terus balik umh., ...

tak sampai setengah jam.. en papa cAll suruh amik.. sampai je kedai mil tanya.. ehhhh berani kamu bawak keta? haha.. anak2 punya pasal semua sanggup.. takpe ye ma nanti kita pg ikea plak cari almari yg mama berkenan tue.. kali nie kita bawak stroler.kita masukkan budak2 dalam stroler. baru aman sikit haha.. kalau kat ikea tue ada tempat kita boleh letak budak2 tue..pastu kita g shoping. ada org yang jaga.kalau anak kita nangis nanati diorang call kita.. best tak? info ini bff ku yang bagitau. kalau dia temberang siapla dia nanti!!!


p/s- antara entry yg saya nak buat ialah satu hadiah hotel dan macam2 citer ikea.. nanti saya ada masa saya citer ekkk...

5 comments:

Ezna said...

adoiii di kala demam M melanda....adehhhh malasnya nak update blog.....

mummY daniSha said...

mak aiii..lamenye hehee..patotla anak2 x keruan heeee =p

Ardini Humaira said...

dalam kepala dni macam2 entry dni nak tulis tapi tak tulis2 gak jadik pekasam gambo2 yang dni amik haha

Mama Zharfan said...

me pun dpt penyakit M tak sempat nak update psl umrah

Sue-Rya Qistina said...

saya klau weekend mmg jarang update belog. sbb masa yg ade tu, nak dihabiskan dgn insan2 tersyg..hehehe :D