ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, June 8, 2012

Cek yang amat bermakna pada saya

Alhamdulilah dah selamat sampai dan hadiah untuk contest Jhonson Baby Losen  & selamat masuk dalam bank. En Papa suruh kumpul untuk beli handphone.. mmm.. Makin bertambah nampaknya simpanan untuk beli handphone secara cash!! Horeyyyyyyyy.. I tak suka hutang.. Hutang nie macam ular... Hutang untuk beli rumah & keta itu kes lainla.. Tapi untuk gadjet... mmm.. Kalau satu keperluan yang mendesak saya akan beli macam mana pun. Tapi kalau yang lama masih elok saya takkan tukar.. 

En.Papa suruh beli dan alasan utamanya.. isteri dia nie BLOGGER!! ekeke.. kelakarla En.Papa nie.. Dalam mengutuk tue B tau papa sokong apa yang B buat.. contest & blog niekan?

15 comments:

Rai said...

waiii..tahniah!! (mode jeles sbb kita masuk peraduan tak penah menang..hihi)

KhaiRin : anies said...

TAHNIAH KAK!

Zefa NorAsmara said...

Tahniah Ila.. sgt seronok baca entry kemenangan kawan2. Tumpang gembira..

ps: jujurnya kdg2 baca entry mcm ni mendorong kita nak join juga contest.. :D

kakcik said...

Alhamdulillah. Tahniah. :)

yumielufya said...

tahniah kak ila...sukanya dapat cash..bestkan join contest ni,dapat kumpul duit banyak2 time mng..

yumielufya said...

tahniah kak ila...sukanya dapat cash..bestkan join contest ni,dapat kumpul duit banyak2 time mng..

yumielufya said...

tahniah kak ila...sukanya dapat cash..bestkan join contest ni,dapat kumpul duit banyak2 time mng..

yumielufya said...

tahniah kak ila...sukanya dapat cash..bestkan join contest ni,dapat kumpul duit banyak2 time mng..

Liza said...

Bestnya Ila... Cemburu nih. hehehe... Beli Samsung Galaxy Note la, sama laki bini..

jemarisuri said...

congrats...seronoknya dpt hadiah duit nti blh lah beli samsung sIII..^^

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah ila

POSH76 said...

tahniah dapat ongkos bessnyer

My Biz said...

tahniah angah....best best...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ulin- hehe..nak kumpul duit nak beli handbeg usa pulak haha

idasm said...

tahniah ila.. nampaknya rezeki mencurah2 kan... alhamdulillah... moga cepat tercapai hasrat hati tu...