ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, June 17, 2012

Nak pegi hotel mana satu ek? Hadiah voucer hotel dah sampai nie...


Akhirnya voucher yag ditunggu-tunggu sampai jugak
Itu pun lepas membebel kat wall organizer
Saya sebenarnya dah lama reply emel untuk bagitau alamat
Tapi tak jugak sampai2
Saya pm kat FB, bo layan
So saya letak kat wall, tak sampai sehari terus pos
Kuat sungguh kuasa wall ye? haha
Sedangkan kawan-kawan yang menang dah sebulan terima voucer nie
Dahla voucer cuma valid 2 bulan sahaja tau.
Bulan depan posa?
Ada ke org nak berjalan time posa?
Adakah mereka pikir?
Pastu raya..
Hishhh..  
Apa? Dah dapat hadiah terima jelah?
Nak bagi biar ikhlas.. Belum lagi T&C yg pelbagai
Saya akan cuba jugak
Tgokla camana camana free atau tidak

Ini antara hotel yang boleh dipilih
En.Papa kata nak pergi Kuantan sebab Pangkor dia dah penah pergi
Yang saya lak sibuk nak pegi Pangkor sebab nak beli ikan bilis fresh-fresh haha
Okla pa kita pergi Kuantan.. 
Sila tengok segala Terms& Condition
Saya lepas semua syarat2
Tapi ada pemenang yang tak lepas syarat2 mengamok kat wall organizer
Pada saya kalau dah bagi hadiah
Tolongla jangan letak syarat2 macam tue
Nak bagi atau ada muslihat?
Dari segi gaji, dari segi status perkahwinan, credit card..
Atau ada udang di sebalik mee?

Takpe kita tengok dulu
Sebab saya lepas semua T&C.
Cuba pergi dulu & apa2 nanti saya laporkan okey?

8 comments:

mamawana said...

Tahniah dpt hadiah voucher cuti2 ke hotel mana2... :-)


http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/06/mengenang-isra-dan-mikraj-banyak-nya.html

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

OK la tu, dah dapat voucer... cuma kena amik cuti la yer untuk travelling...

ummiarissa said...

dah menang dapat voucher pun ada syarat gak lagi...susah betullah nak dapatkan benda free ni kan..apa syaratnya?nak tahu juga.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

@ummi- ila lepas semua syarat tapi kesian kat yg dah join tapi tak lepas syarat. yg tak lepas tue berharapla dapat bwk mak pg vacation.. mcm2 sepatutnya ada T&C masa nak join contest org yg gaji sekian2 je boleh join, org yg ada CC je boleh join, org yang umur lebih nie je boleh join.. klau ada syarat mcm tue so yg dah tau tak layak takkanla buang masa tenaga effort utk join

Cik Kamoo said...

Bagi voucher ada syarat yg leceh tu, mcm tak ikhlas je bagi ... ntah pape dorang nie kadang

BabyIntan com said...

Ish ish dah menang pon nak bersyarat...sabo je lah. Mmg kesian pada yg tak lepas syarat penganjur tu, nasib Ila lepas kan, leh bercuti freeee! Best best :D

Sue-Rya Qistina said...

biasalah klau mereka tu berbiz kan, ade je T&C nye. kami pun ade dpt free voucher mase cabutan bertuah dulu. tp smpi skang x redeem lg. nasib baik xde expired date. :D

Ummi Rayyan & Rayees said...

mmg ader terpikir gaks nak join contest ni, tapi bila memikirkan T&C terus jadi malas nak join hihi..