ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, July 14, 2012

Akhirnya masalah exceed limit picture itu saya hadapi sekali lagi..MENCIII

 Ingatkan masalah exceed limit picture nie lambat lagi akan saya hadapi
saya dah penah hadapi sekali tau
saya yang bijak sifir nie amik berjam2 masa untuk delete gambar2
 yg rasa2 tak terlalu penting
untuk mengurangkan size picture kat picasa tue
sungguhla sengal
kalau reader perasan ada antara entry yang hilang gambar
itula keja si bijak ini *peace*

so tengah syok2 nak hapdet citer-citer Singapore tup2 datang masalah nie
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabarla yeeee..
takleh jadikkkkkkkkkkkkkkkkk
saya nie gerenti macam kura2 kalau nak buat lain kali
so sementara ada masa nie saya tanya pakcik google

TARAAAA..


setel meh!!!
bukan hanya saya tambah autor tapi berjaya jadikan autor itu admin
muahaha

saya tak kedekut ilmu ye nak simpan sorang-sorang
tapi saya kedekut tenaga ye..jadi apa kata anda jenguk belog nie-->cahayahatiku
detail betul dia buat tutorial  sehingga kura-kura nie dah jadi laju macam arnab!!

6 comments:

Acik Erna said...

assalam mam AA,,alhamdulillah dah selesai masaalah acik belum pernhaj jadi lagi..

Kak Jie said...

dah selesai masalah, baguslah...

Tihara said...

saya penah jadi masalah ni..nak tambah limit kena beli kan..tp saya delete blog yg tak guna dan delete gambar yg tak perlu...

Liza said...

Owh, Liza punya bog belum sampai kuota lah ni, Nampak sgt kurang update blog

mama rifQy said...

kikikii...na dah lama kene bende2 ni ila..selamat la ye

Wansteddy Tales said...

myb sebab ila xresize gambar kot? wan kalau upload gmbr selalunya resize dlu. salah 1 sebabnya takut page lambat loading. tapi xlama lagi jadi jugaklah kes ni kat blog wan tu gamaknya... tunggu masa je...