ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, July 16, 2012

Berita Baik!! Sambal Kentang Fatia available for post delivery!!

Gambar mcm atas nie tapi yang nie packging utk hypermarket & stesen minyak 
 Seriusly saya suka sangat dengan kawan-kawan adik bongsu saya nie
Kebanyakkan ligat berniaga
Tapi i lah jadi mangsa keadaan diorang muahaha
"Angah belila..angah promotela..angah jadilah ejen"
Amboi korang semua ..Angah..Angah.. Angah..
Tetiba je saya ada banyak adik bongsu :)

  Sejak saya promote Sambal Kentang Fatia kat  entry nie 
Ada yang pm, msg, and komen dengan soalan cepu emas
"ADA POST DELIVERY TAK?"
Jawapannya : ADA!
Syaratnya kena beli 3 kotak ye
RM39 (3 bekas +postage ( RM9 tue postagelah)
Harga nie adalah untuk seluruh semenanjung 

Berminat?
Buatla apa-apa yang patut dengan emel & no tepon nie ek
017-3201998

7 comments:

.: iEyLa :. said...

amboi...ramai dah adik akk camni..
siap jadi agent dah..hiks.. :p

Rai said...

menjejes air liur..hehehe..

~emi~ said...

Nampak mcm sedap. Tp klu smpai 3 , nk buatpe. huhu. Tahan lama tak akak?

sarina saleh said...

Dear, tahan selama seetahun :) tp biasa nya 3 peket tuh ley abes dlm masa 1 minggu je. Hahaha

ieja amieja said...

salam..nak puasa ni..leh wat menu tambahan tuk buka pose..huhu

Anne mahli said...

nampak sedap sangat laaa..akak rasa sesuai x untuk hidangn tetamu hari rayA?*soalan cepu emas..hehehe

Ardini Humaira said...

nyummmi... terliur sudah :D