ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, July 5, 2012

Hadiah-hadiah yang bernilai RM1500!


 Ewah-ewah bakal pengantin yang kepenatan nie.
 Kitaorg amik kat factory Lam Soon. Saya pun ikut sekali sebab masa tue adik saya nak beli memacam utk persiapan kawin. Sehari sebelum majlis nikah ye kitaorang pergi amik nie. Muka bakal pengantin pun dah penat sebab dah menyinggah banyak tempat masa nie.  

  Okey meh kita recall semula hadiah-hadiah yang adik saya akan dapat untuk contest Fruitale:  

Hadiah Tempat Kedua bernilai RM2,000 mengandungi:-
»Wang tunai berjumlah RM500
»Hamper produk bernilai RM200
»Satu set hantaran kraf sabun Fruitale dengan tema warna pilihan bernilai RM300
»100 set cenderahati untuk majlis perkahwinan bernilai RM1,000 


Satu set hantaran kraf sabun Fruitale dengan tema warna pilihan bernilai RM300
Disorokkan dari Amana & Arief takut dirosakkan

100 set cenderahati untuk majlis perkahwinan bernilai RM1,000 
Masa malam akad nikah kami bagi kat semua tetamu yang hadir
Ini yang berjaya saya selamatkan untuk beri kat kawan2 opis hehe

Wang tunai berjumlah RM500
Cash akan diberi selepas adik saya hantar gambar kawin kat Fruitale
(kalau rajin tengoklah dah ada gambar kawin tue kat FB Fruitale)

Hamper produk bernilai RM200
Tengok gambar atas dulu ye
Saya lum sempat snap isi kandungan hamper nie
Rasanya lebih dari RM200 nilainya
Ada dua set
Perasan tak gambar atas tue ada hamper yang berbalut dan
ada satu dalam kotak coklat yang ada lambang minyak cap pisau tue
Saya ingat dalam kotak coklat tue stok minyak banyak2
Rupa-rupanya semuanya sama dengan dalam hamper berbalut cantik tue
Sebab ada dua set jadi saya berjaya cilok satu set dari mak :)
Best-best sebab dalam tue ada semua barang dapur saya yang dah kehabisan
Minyak Naturel (bestnye mahal minyak nie sebab minyak zaiton virgin katanyeee),
 mandian2, sabun2 mcm2lah
Jadi comper kecik nie dapat jimat barangan dapur pun dah syok!!

T___________T

Saya dah pujuk adik join lagi satu contest kawin
Tah dia nak masuk ke tidak
Haishhhhh

9 comments:

KhaiRin : anies said...

mesti wangi je hantaran

Mama Zharfan said...

siyes sgt besh!!

sarina saleh said...

Angah la masukkan lg1 contest tuh. Adik kan bz. Hahaha. Adik lntik angah jd PA adik

nurbeena said...

murah rezeki...Syukur Alhamdulillah

ummiarissa said...

memang berbaloi mencuba masuk contest ni kan...sebab rezeki kita..kita tak tahu...tahniah sekali lagi kepada pengantin baru tu..

MulutPayau said...

cantiknya hantaran dan c/hati tu..sweet jer...seronokkan kalau menang contest....mmng berbaloi...

.: iEyLa :. said...

cantiknye kak...
wangi jee..hihi

Liza said...

Haha. Hadiah minyak cap Knife tu best gak. Kalau betul, Mesti Kakak dia pulun amik kan? :p

QueeN TerataI said...

rajin usaha.. adalah hadiah kan? hehehe syoknya dpt free mcm nie..