ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, July 10, 2012

Haiiii! Dah lama ne tak menang offline contest! Jom masuk online contest yang menang cash nak?

Haiiiiiiiiiiiiiii...haiiiiiiiiiiiiiiiiii... hai ne bukan hai ucapan macam Arief selalu bagi bila jumpa orang-orang di tengah jalan ye(anak i kan over confident) hai nie adalah hai yang mengeluh haha.. Mengeluh sebab dah lama tak menang offline contest. Bosan pulak.. Eh ada satu hadiah worth RM300 kat umah tak sempat snap lagila. Hadiah skin care.. mmm.. nantila bila senang i buat..

Meh sambung citer.. nak mengeluh bagai ko join satu contest pun tiga bulan sekali.muahaha.. Dah la pilih-pilih contest. Lucky draw tak mo masuk sebab tau kebarangkalian menang amatlah tipis. High purchase lagila tak mo join kalau tengok kat FB Comper gugur jantung gue tengok POP yang diorang kumpul baik gue tak payah masuk..haha..manalah konsep agi hidup agi ngelaban mama amana ye.. Baru geng comper tunjuk gambar dah tak mo join haha.. Serius tak terkejar semua contest wei.. Masukla satu contest sebulan sekadar melepas gian haha


Ok i nak lepaskan gian bulan nie i nak join contest offlinelah sebab hadiah yang ditawarkan sangattttttttttla menarik cash RM200 tue. Yela i je yg jakun cash RM200. Wei boleh belikan Amana makeup Bodyshop tau kalau menang. Amana kan dah request blusher Bodyshop? *geleng kepala* anak dara zaman sekarang nie.. haiiiiiiiiiiiiii..mengeluh lagi..muahaha... Meh join tau. Lambat lagi datelinenye.


Meh join---------> YUMIE LUFYA CONTEST 2012

p/s: entry contest belum hantar lagi tapi gatal promo
kang ramai yang join ko jugak yang tak menang .. fadan muka :) :) :)


11 comments:

Sue-Rya Qistina said...

rajinnya mengejoinkan diri. hehehe. good luck sis!

Rai said...

teringin nak join tapi saya memang tak berapa nak pandai bab contest ni..good luck kak ila..

KhaiRin : anies said...

kena korek mood dulu utk join sbb awl bln ni br je join offline contest...

nazirah said...

wah masuk contest ek
gudluck .. chaiyok2 ;)

ummiarissa said...

dah tengok tadi...follow dulu takut lupa...kalau ila dah join...tipisnya saya nak menang...he he he

Ardini Humaira said...

dni pun dah lama tak join2 hehe

AdaM Hawa said...

good luck mama ila!!
cayalah Amana.. nak blusher bodyshop.. ;)

Wanieys said...

gud luck sis :)
amboi anak dara srg ni request dgn mamanya blusher bodyshop lagi hihi

shark said...

sakan shoping mak nyer kat body shop ;p

MamaEma said...

nak join lah...tak nak kami mama amana menang lagi..heheheh..

Gieyana said...

menariknya contest nie..tp x sempat nk wt enty bagai nie..:-)