ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, July 15, 2012

Produk Lam Soon & Skinz Care


Dapat hadiah daripada Eh! Magzine kalau tak silap. Kalau tak silaplah :)  Hadiah nie worth RM300. Tak penah guna barang makeup mahal-mahal gini. Lagipun kulit saya amat sensetif pada barang-barang yang terlalu saintifik ngeh ngeh ngeh. Saya memang pengguna tegar Sari Ayu dari Indonesia dari umur 18 tahun lagi samapai sekarang tak tukar-tukar tau. Setia tak?
Ada sapa-sapa minat tak? Saya nak jual RM200 termasuk postage. Sila rujuk Little-Mummy-Daddy untuk info-info produk-produk Skinz yang ada di dalam pakej ini. Nak beli asing pun boleh saja. Tapi cover postage ye.

Ini pulak produk Lam Soon yang menang Fruitale tue. Kan saya dah janji kat entry nie nak tayang  isi dalam kotak tue kan? Haaa inilah dia. Jimat belanja dapur sebulan. Ngeh ngeh ngeh.. Yang nie enggak dijual ya dong. Ini semua mama Amana mau pakai supaya rumahnya berkilat-kilat :)


11 comments:

Acik Erna said...

tahniah mama amana.banyaknya boleh jimat dah nak raya ni

Liza said...

Syoknya hadiah brg2 cucian tu... Jimat tul tu..

mummY daniSha said...

huuu..banyaknye dapat hadiah..murah rezeki =)

mama rifQy said...

wah..best ila leh jual hasil menang contest..masyuk masyuk

jeBateja said...

Wahhhh...hebat tul....mmg suka masuk peraduan....

sal-nurbeena said...

Memang Ila ni murah rezeki. Syukur Alhamdulillah

Mama Zharfan said...

congrats!!

azi said...

Mama Amana..
Akak memang jeles betul tau, datang sini aje, mesti tengok ada hadiah baru..memang bertuah betul la...mesti ada rahsia ni...he..he..

p/s..jenama apa barangan make up tu?..akak pakai loreal...

Rai said...

tahniahh mama amana...

Ummi Rayyan & Rayees said...

congrats ila semoga murah rezeki selalu..

Wansteddy Tales said...

buat carboot sale la mcm wan itu ila. 5kotak penuh tinggal 2 kotak. oklah, wan xsangka pn laku jugak. tp mmg jual ngalahkan harga borong la. 70-90% sales! haha