ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, July 6, 2012

Terangkat wei!! Fatia Food!


Oklah malas nak citer pusing-pusing tapi camana pun kenalah ada intro ye tak?
kwn2 adik sy ne mostly byk yg ada business sendiri. jual tudung je dua tiga org, jual baju, jual itu jual ini, jual gambar and yg tkini jual kerepek etc etc tapi sy lebih teruja nk story tentang
 sambal kering kentang 
Nape saya sibuk2 nak promote? sebab saya dah rasa!
Sedap! Kena dengan tekak yg ceweret nie!! :)
En.Papa pun sikit-sikit asik bukak tuppuware tue
Haissssssssss camana nak simpan sampai hari lebaran nie?
T__________T


Amacam ? Meleleh tak air liur? Sedap terutama kacang tue. Bukan kacang yang masuk angin ye. Rangupppppp!!  Saya yang tak makan kacang dengan alasan nak jaga muka (tapi tiap2 bulan mmg confirm ada je jerawat yang jengah hihi) terpaksa melanggar pantang sebab  Sambal Kering Kentang Fatia (nama adik nie Fariyha tapi sebab rasa dah rapat saja je saya suka2 tukar nama dia jadi Fatia) Memang rangup habis.. Pedas, manis semua cukup rasa tau! Sesuai makan masa sahur dengan telur goreng sahaja pun sodap!

Amacam tertarik tak?
Tertarik ko memang debom!
Ikan keli tu saya yang masak :)
Cantik gak gambar guna camera S3 kan?
haha nanti kita story S3 lak ye!



HARGA SAMBAL KERING KENTANG + KACANG + IKAN BILIS FATIA
 "RM10 SEBEKAS"

kawan-kawan opis yang nak beli
 (ekeke i tau ada yg baca i lap uolls lah)
sila emel tau. uools tau  kan emel i
i boleh tolong belikan
Tolong war-warkan pada teman-teman seangkatan ye
MUAHHHHH

edit terbaru:
yela yela saya letak emel & hp saya kat sini
017-3201998



14 comments:

Liza said...

Tgh telan air luir. Thanks for this entry. Rasa cam mau order saja... :)

.: iEyLa :. said...

whoisshh..terliur kot kak tgk..huhu...

eim said...

nampakpun sedap,my paberet nie..nak satu belikan ..order sini leh ke hehe

Saya Disini said...

wah3..sedpnye..opis kt mana nihhh

Mooniqueen said...

Macam mana nak beli?

Sue-Rya Qistina said...

fulamak. nampak sungguh menarik!

Falsya said...

adehhhh..sedapnyeeeeee...makan ngan nasi panas2 lagik..

QueeN TerataI said...

buat sendiri pun boleh nie.. hehehe

Adylia Qarissa said...

terliur! ;p

KhaiRin : anies said...

boleh wat busines pose ni mesti berebut yg nk

~dEliCioUs FoOd~ said...

terbaik laaa....nyum2

Ardini Humaira said...

nak sikit :D

Mama Zharfan said...

nak order boleh antar by post ker...my fav ni..

AdaM Hawa said...

baru pg tadi berangan2 nak buat.. sekali tgk entry ila ni.. telan air liur.. makin membuak nak buat dan makan.. :D