ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, September 25, 2012

Mama, bila nak belanja kek? @ Secret Recipe, Alamanda

Anak dara sapalah yang cute. Dah la cute rambut serabai + bersepah .. Tapi serius saya memang suka tengok Amana buat raut muka gini.. Nampak cute sangat. Dah terjanji dengan budak nie nak belanja kek.. So kenalah belanja. Kalau tak janji lainlah.. Selagi tak dapat anak2 nie akan sebut ..

 Arief dah debab kan?
Pipi dia dah labuh balik kan? Dah ada double chin 
Muka dia macam kena cakar rimau tue hasil menyibuk kat kek Amana..

 Bakal pengganti Chef Wan. Muka annoying sungguh.
 Ala2 test eskrim tue sedap ke tak.. beracun ke tak..haha.. Arief.. Arief..

 Kalau dengan En.Papa tak mo bukak mulut pun akan jadi bukak sebesar2 alam.
Kalau dengan mama "nak pegang ..nak pegang " "arief punya , arief punya"

 Fruit punch.
Saya je boleh minum. Anak2 terus buat muka tercekik bila rasa air nie.
 Masamla katakan

Ke tepi... ke tepi. Jangan kacau. Mak korang lapar giler. Eh saya sorang je makan berat. Nak belanja En.Papa kat Manhattan Fish Market tapi tak sudi.. Alasan.. "Saya kenyangla makan awak masak kat umah tadi"  Bagusssnyeeeeeee.. Hihi

RM60.80. 2 slice kek, satu set nasi kat atas tue, 1 ais blended, 1 fruit punch.. Secret Recipe kat Alamanda nie very cosy tau. Kalau mahal sikit tapi tempatnya cosy & aman tak kisah. tapi kalau bayar mahal tapi kebisingannya kalah  kedai mamak...DIEEE.. Baik makan kat kedai mamak. Bising pun btak kisah sangat  sebab harganya tak mahal mana..

p/s: HP tertinggal.Percayalahla bila hp tertinggal banyakla misscall yang ditunggu.. Huwaaaaa



4 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wah..mmg bestlah!
tgk air tu terliur pulak. hehehe
#saya klau hp tertggl, mmg x keruan sbb confirm2 la bos akan call klau dia kt luar office. huhuhu

Liza said...

Sedapnya aiskrim tuh. huhu.. Terliur daku. Skang tgh teringin takoyaki neh. Bila mau dpt ntah?

zahira said...

Thai fried rice SR sgt sedap!

@lfidah @dim said...

Ila,arief dah nmpk berisi skit..hensem boy..:D