ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, September 19, 2012

mickey mouse

rasa bersalah pulak.. itula kalau jadi mak nie nak blembut sangat pun payah.. nak berkeras pun susah. kalau berlembut sangat anak jadi manja sampai kita pulak susah nak didik. tapi kalau keras sangat mulala rasa bersalah tak sudah..lagi2 rupanya anak tue sakit..
smlm en papa tak sihat. keracunan makanan. pg kenduri.amana nampak ok je. arief lagila ok. 2 minggu arief tak sihat saya mmg jga dia habis2an. da berisi n aktif  semula.
smlm amana ada mgadu skit perut tp igt sakit perut mcm biasa. tak terfikir pulak dia pun sakit mcm en.papa.  smlm sy msk nsi aym. sbb en papa tak sihat masakla yg sup2. amana makan banyak.
pagi nie mcm biasa pg sekolah buat peel. ala2 mengantukla..lembekla..mmg pagi2 saya dah jadi mak lampir.. TAPI RASA BERDOSA BILA CIKGU TADIKA CALL BARU TADI BAGITAU AMANA DAH LEMBIK..CIRIT BIRIT.. RASA NK TEPUK DAHI SENDIRI.. otw amik amana dari tadika n bwk pg jumpa doktor..

8 comments:

Ummu Madihah said...

memang sbg ibu kita sentiasa dlm dilema. Walaupun begitu (kita juga manusia yg x lepas drp buat silap) biasanya mothers know best what to do!!

norhidana said...

sian amana... dhla tak sihat kene marh ngn mama ek...

lps ni kalu sorang tak sihat kene tanya betul2... kadang2 bdk2 ni bkn nk ckp dia sakit ke apa, dia diam je

Rai Ourkizuna said...

kesian amana..semoga cepat sembuh ya..

mama aryan said...

semoga amana cepat sembuh ye..sian dia

♥ ROS ♥ said...

Semoga cpt sembuh yer :)

Sue-Rya Qistina said...

get well soon amana :)

Mama Zharfan said...

moga amana cepat sembuh..amiin

Kesuma Angsana said...

susah nk jadi mak terbaik ni , KA faham sgt2